Călătorii de afaceri.
Cât se poate de simplu.

Noi, la KAYAK, ne-am dorit să găsim o soluție mai bună de a-ți plănui și gestiona propriile călătorii de afaceri. Dar ne-am dat seama repede că instrumentele de pe piață ofereau un inventar limitat, interfețe depășite, costuri și taxe ascunse și puțin rezonabile. Ne-am dorit, pur și simplu, ceva așa cum este KAYAK: simplu și gratuit. Așa că l-am construit.

Începutul este cât se poate ușor.

Economisește timp

Căutăm în ofertele a peste 2500 de furnizori de călătorii. Găsește zboruri și hoteluri din întregul internet și planifică-ți călătoria care te aranjează cel mai bine.

Economisește bani

Bucură-te de prețuri corporative la cele mai bune zboruri și hoteluri, fără abonament sau taxe adiționale. (Da, ai înțeles bine, asta înseamnă „gratuit”.)

Mult mai simplu

Păstrează-ți toate rezervările într-un singur loc, trimite facturi în două secunde, urmărește cheltuielile de călătorie și vezi unde și când călătorește echipa ta.

Ce poți face cu KAYAK Business?

Planificare

Găsește o călătorie care îți respectă bugetul
Caută prin sute de site-uri de călătorii după oferte foarte bune, plănuindu-ți călătoria după bunul plac. Politica de călătorie (dacă ai ales să creezi una) face parte din căutare, așa că îți va fi ușor să cauți, iar dacă ai nevoie de aprobare, poți să o soliciți printr-un simplu clic.

Gestionează

Păstrează-ți toate rezervările într-un singur loc
Creează în mod automat trasee de călătorie cu zboruri, bilete de îmbarcare și rezervări la hoteluri sau restaurante. Aplicația KAYAK păstrează totul într-un loc și te ține la curent, pentru ca tu să te poți concentra pe job, nu pe logistica din spatele călătoriei.

Raportare

Controlează cheltuielile
Organizează și trimite în mod simplu facturile, urmărește cheltuielile de călătorie și vezi unde călătorește echipa ta. Iar dacă folosești Expensify, KAYAK Business îți va importa facturile și va crea automat rapoarte despre cheltuielile călătoriilor tale.

Salvează

Accesează prețuri corporative și economii generate de KAYAK
Profită de toate reducerile KAYAK, motorul de căutare pentru călătorii lider în lume, și bucură-te de prețuri corporative pentru zboruri și hoteluri. Fără nicio taxă în plus.

Opțiuni pentru toată lumea

Călători business

Mai multe opțiuni

Selectează-ți zborurile și hotelurile oferite de sute de furnizori, cu KAYAK.

Planificare ușoară

Creează trasee instantaneu și salvează tot ce ai nevoie într-un singur loc.

O aplicație premiată

Primește alerte în timp real și ține-ți rezervările la îndemână pentru a fi tot timpul pregătit.

Manageri de călătorii

Acord normativ

Nu-ți depăși bugetul: cunoaște politicile noastre intuitive încorporate într-un instrument care va plăcea la nebunie echipei tale.

Organizează

Simplifică aprobările și urmărește călătoriile echipei tale.

Control de buget

Redu costurile de călătorie adăugând politici specifice în căutarea KAYAK.

De ce să te înscrii în KAYAK Business?

Creat de călătorii de afaceri pentru cei ca ei.

Indiferent cât de sârguincios am căutat, tot nu am găsit o metodă eficientă de a ne plănui și gestiona călătoriile de afaceri.

Altor platforme le lipsea varietatea de opțiuni și simplitate, iar singurul lucru pe care-l aveau din belșug erau taxele.

Ne-am gândit că trebuie să existe o soluție mai bună. Una așa cum este KAYAK, simplu și gratuit, care pune la dispoziție un spațiu unic pentru planificarea, gestionarea și raportarea călătoriilor de afaceri (în timp ce te ajută să găsești cele mai bune oferte).

Platforma noastră reprezintă sfârșitul călătoriilor de afaceri așa cum le știai. Bun venit la KAYAK Business.

Începutul este cât se poate ușor.

Și mai e și gratuit. Ce poți să ceri mai mult?

Întrebări frecvente

KAYAK Business reprezintă un ansamblu de instrumente integrate în website-ul KAYAK actual. Având un cont KAYAK Business poți face următoarele:
  • Vezi rezultatele care se încadrează în politică și care nu
  • Trimite rezultatele politicii pentru a fi aprobate de managerul tău
  • Dacă ai drepturile necesare, aprobă călătorii pe KAYAK.com, e-mail sau prin Slack
  • Beneficiază în viitor de tarife corporative
Spre deosebire de majoritatea platformelor pentru călătoriile de afaceri, KAYAK Business nu vinde și nu-ți procesează biletele și rezervările. În schimb, noi căutăm prin site-urile multor companii aeriene, agenții de turism și hoteluri pentru a găsi cele mai bune prețuri și disponibilități, care să îți ofere flexibilitatea de a rezerva cu site-ul cu care vrei. Ne asigurăm că îți găsești opțiunea perfectă pentru călătoria ta de afaceri.
Asigură-te că te conectezi cu e-mailul de muncă. KAYAK Business nu funcționează cu e-mailurile personale, precum @gmail.com sau @hotmail.com. Dacă ai întrebări referitoare la acces, contactează-ne prin secția de ajutor de pe kayak.com
Dacă ți-ai rezervat călătoria pe site-ul KAYAK cu unul din furnizorii noștri, poți accesa Rezervări și obține informații despre serviciu de suport 24/7. Dacă ți-ai rezervat călătoria în afara site-ului KAYAK sau dacă ai fost redirecționat către website-ul unui furnizor pentru a-ți finaliza rezervarea, atunci va trebui să contactezi direct furnizorul respectiv. Nu știi exact cine este furnizorul? Verifică-ți extrasul de cont și vezi către cine s-au virau banii.
Căutând prin sute de site-uri de călătorii în același timp, uneori este posibil ca informația care ajunge la noi să nu fie tocmai precisă. Poate că website-ul respectiv nu ne-a oferit informație actualizată, sau că ne-a oferit o rută greșită sau poate că alt călător a rezervat deja ultimul loc disponibil.
Pentru că noi suntem un motor de căutare și nu vindem nimic, nu avem nicio politică de returnare; aceasta poate aparține doar furnizorului cu care ți-ai rezervat călătoria. Nu știi exact cu ce companie să discuți? Verifică-ți extrasul de cont și/sau mergi la Rezervări pentru a vdea informațiile furnizorului.