• Conectare
Preferințe de confidențialitate
România (Română)
Română

Politica de dezvăluire responsabilă

Ne angajăm să asigurăm confidențialitatea și siguranța utilizatorilor noștri. Dacă bănuiești că ai descoperit o vulnerabilitate de securitate pe website-ul nostru sau în aplicațiile noastre mobile, apreciem ajutorul pe care ni-l oferi dezvăluindu-ne problema. Te rugăm să faci acest lucru în mod responsabil, oferindu-ne oportunitatea de a investiga și a remedia vulnerabilitatea în timp util, înainte de a o dezvălui public. Prioritizăm rapoartele de vulnerabilitate a securității. Vom valida și remedia vulnerabilitățile în conformitate cu angajamentul nostru de securitate și confidențialitate.

Oferă-ne următoarele informații pentru a ne ajuta să ne ocupăm și să rezolvăm problemele pe care le-ai depistat:

  • Dacă este posibil, descrie vulnerabilitatea întâlnită (de ex. XSS în pagina de rezultate a hotelurilor), trimite-ne instrucțiuni cu care să o putem reproduce.
  • Descrie-ne mediul: browserul și versiunea, sistemul de operare, platforma mobilă, versiunea aplicației, modelul telefonului etc.
  • Dacă este posibil, adaugă un printscreen.
  • Trimite toate informațiile la vulnerability-report@kayak.com.

Excepții de la această politică

La întrebările generale despre KAYAK răspunde echipa noastră de relații cu clienții. Pentru întrebări, comentarii sau sugestii, clic aici.