Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

25 € Găsește zboruri ieftine din Italia în Bucureşti

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 12/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Vi 16/8
Vi 23/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.276.264 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cel mai mic preț pentru un zbor în Bucureşti a fost 22 €, pentru un bilet doar dus din Bologna și 37 €, pentru o călătorie dus-întors. Cea mai populară rută căutată de utilizatorii noștri a fost pentru zborurile din Roma către Bucureşti, iar cea mai bună ofertă dus-întors găsită în ultimele trei zile a fost 50 €.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 95 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 29 € și avionul a decolat din Torino. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Bergamocătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 79 € și Genova către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 67 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este marți, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 92 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este duminică, iar prețurile sunt în medie de 139 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este iunie, când biletele costă, în medie, 39 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și decembrie, când costul mediu al biletelor din Italia este 206 € și, respectiv, 178 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este februarie, cu un preț mediu de 64 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, după-amiaza, când zborurile costă, în medie, 96 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, după-amiaza, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 190 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Torino doar dus la 36 €, dus-întors la 111 €; din Bologna doar dus la 49 €, dus-întors la 77 €; din Aeroportul Veneţia Treviso doar dus la 50 €; dus-întors la 71 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 0 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 78 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Wizz Air Malta, Ryanair și TAROM au, în general, cele mai frecvente conexiuni din Italia în Bucureşti Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Bucureşti.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Roma, care durează 2h 00m, Napoli, care durează 2h 00m, Bergamo, care durează 2h 10m, și Milano, care durează 3h 27m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Italia către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 40% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 163 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Roma.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Italia, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 14 cities. The city with the most direct flights is Roma, with 38 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

decembrie

Cel mai ieftin zbor

25 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 39%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 12%.
Zbor din Bologna către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  În ultimele trei zile, cel mai mic preț pentru un zbor în Bucureşti a fost 22 €, pentru un bilet doar dus din Bologna și 37 €, pentru o călătorie dus-întors. Cea mai populară rută căutată de utilizatorii noștri a fost pentru zborurile din Roma către Bucureşti, iar cea mai bună ofertă dus-întors găsită în ultimele trei zile a fost 50 €.

 • Cât de departe este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de centrul din Bucureşti?

  Centrul orașului Bucureşti se află la 16 km față de Bucureşti.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 95 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 29 € și a plecat din Aeroportul Torino.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 129 zboruri directe Italiacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 16% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Italia - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Italia

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Italia către Henri Coandă.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Italia către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Henri Coandă? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 256 evaluări
6,0Divertisment
7,4Echipaj
6,3Mâncare
6,8Confort
6,7Îmbarcare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Italia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/9Mi
DirectRyanair
2h 15mMXP-OTP
17/9Ma
DirectRyanair
2h 25mOTP-MXP
40 €
9/10Mi
DirectWizz Air Malta
2h 15mBGY-OTP
11/10Vi
DirectWizz Air Malta
2h 25mOTP-BGY
40 €
9/10Mi
DirectRyanair
2h 15mMXP-OTP
15/10Ma
DirectRyanair
2h 25mOTP-MXP
44 €
24/9Ma
DirectWizz Air Malta
2h 15mBGY-OTP
27/9Vi
DirectWizz Air Malta
2h 25mOTP-BGY
46 €
5/8Lu
1 EscalăWizz Air
12h 25mMXP-OTP
8/8Jo
1 EscalăWizz Air
10h 20mOTP-MXP
150 €
14/10Lu
1 EscalăAeroitalia
4h 20mBGY-OTP
18/10Vi
1 EscalăAeroitalia
10h 30mOTP-BGY
151 €
21/8Mi
1 EscalăWizz Air
12h 00mMXP-OTP
25/8Du
1 EscalăWizz Air
7h 55mOTP-MXP
151 €
16/10Mi
1 EscalăAeroitalia
4h 20mBGY-OTP
18/10Vi
1 EscalăAeroitalia
10h 30mOTP-BGY
154 €
18/10Vi
1 EscalăITA Airways
5h 05mFCO-OTP
21/10Lu
DirectITA Airways
2h 10mOTP-FCO
334 €
27/8Ma
1 EscalăITA Airways
19h 05mLIN-OTP
31/8
2 EscaleITA Airways
27h 05mOTP-LIN
379 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
12/9Jo
DirectWizz Air Malta
2h 05mBLQ-OTP
25 €
14/9
DirectWizz Air Malta
1h 55mTSF-OTP
25 €
19/10
DirectRyanair
2h 15mMXP-OTP
26 €
14/9
DirectRyanair
2h 15mMXP-OTP
27 €
8/11Vi
DirectAeroitalia
2h 00mFCO-OTP
36 €
21/8Mi
1 EscalăWizz Air
12h 00mMXP-OTP
46 €
14/10Lu
1 EscalăAeroitalia
4h 35mCTA-OTP
48 €
19/8Lu
1 EscalăWizz Air
18h 45mMXP-OTP
49 €
28/8Mi
DirectITA Airways
2h 15mFCO-OTP
208 €
17/8
2 EscaleITA Airways
7h 50mLIN-OTP
352 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
22/7Lu
mai multe opririAustrian Airlines
22h 10mNAP-OTP
6/8Ma
mai multe opririAustrian Airlines
20h 40mOTP-NAP
116 €
19/7Vi
mai multe opririLOT
5h 45mFCO-OTP
23/7Ma
mai multe opririLOT
26h 25mOTP-FCO
123 €
18/7Jo
mai multe opriri
16h 45mBLQ-OTP
23/7Ma
Direct
2h 10mOTP-BLQ
129 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 15mBGY-OTP
25/7Jo
DirectWizz Air Malta
2h 25mOTP-BGY
136 €
19/7Vi
mai multe opririairBaltic
24h 30mFCO-OTP
28/7Du
mai multe opririairBaltic
25h 25mOTP-FCO
137 €
21/7Du
DirectWizz Air Malta
2h 15mBGY-OTP
28/7Du
DirectWizz Air Malta
2h 25mOTP-BGY
153 €
20/7
mai multe opririWizz Air
13h 30mMXP-OTP
4/8Du
mai multe opririWizz Air
7h 55mOTP-MXP
185 €
19/7Vi
DirectRyanair
2h 00mBLQ-OTP
31/7Mi
DirectRyanair
2h 10mOTP-BLQ
301 €
18/7Jo
mai multe opririITA Airways
16h 40mFCO-OTP
22/7Lu
DirectITA Airways
2h 10mOTP-FCO
403 €
21/7Du
mai multe opririITA Airways
5h 05mFCO-OTP
26/7Vi
DirectITA Airways
2h 10mOTP-FCO
433 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Italia

Clasa cabinei:

48 €

Descoperă aereporturi de plecare: