Găsește zboruri
Întrebări frecvente și sfaturi

Găsește zboruri ieftine către Portsmouth

1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.802.366 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Portsmouth

 • Cum să zbori către Portsmouth?

  Nu poți zbura direct către Portsmouth. KAYAK îți recomandă să zbori Southampton Eastleigh (SOU) (23,61 km din Portsmouth). De acolo, poți închiria o mașină sau lua un taxi.

 • Care sunt aeroporturile din apropiere de Portsmouth?

  Cel mai apropiat aeroport este Southampton Eastleigh (SOU) (23,61 km). Bournemouth (BOH) (53,02 km), Londra Gatwick (LGW) (73,89 km), Londra Heathrow (LHR) (84,73 km) sau Londra Toate aeroporturile (LON) (101,61 km) sunt alte aeroporturi din apropiere. KAYAK îți recomandă să zbori în Southampton Eastleigh.

 • Cât de departe este Aeroportul Southampton Eastleigh de centrul din Southampton?

  Southampton se află la 6 km față de centrul orașului Southampton.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Portsmouth?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Portsmouth.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Portsmouth în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Portsmouth să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Portsmouth?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Portsmouth și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Portsmouth?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Portsmouth, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Portsmouth

 • Nu există niciun aeroport principal în Portsmouth,care este, în schimb, deservit de aeroporturile Londra. Îți recomandăm să zbori în Aeroportul către Aeroportul Londra Heathrow, deși zborul către Aeroportul Aeroportul Londra Gatwick, Aeroportul Aeroportul Londra London City, Aeroportul Aeroportul Londra Luton, Aeroportul Aeroportul Londra Stansted sau Aeroportul Aeroportul Londra Southend este, de asemenea, o idee bună.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Portsmouth.

Zboruri către Portsmouth

Descoperă aereporturi de plecare: