Găsește zboruri ieftine către Tagbilaran

1 adult
Economic
Mi 25/10
Mi 1/11
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Tagbilaran

 • Nu există niciun aeroport principal în Tagbilaran. În schimb, acesta este deservit de Aeroportul Panglao Bohol–Panglao Intl.
 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Tagbilaran.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Tagbilaran

 • Cum să zbori către Tagbilaran?

  Nu poți zbura direct către Tagbilaran. KAYAK îți recomandă să zbori Panglao Bohol–Panglao Intl (TAG) (13,38 km din Tagbilaran). De acolo, poți închiria o mașină sau lua un taxi.

 • Care sunt aeroporturile din apropiere de Tagbilaran?

  Cel mai apropiat aeroport este Panglao Bohol–Panglao Intl (TAG) (13,38 km). Cebu City Mactan Intl (CEB) (73,89 km) este un alt aeroport din apropiere KAYAK îți recomandă să zbori în Panglao Bohol–Panglao Intl.

 • Cât de departe este Panglao de centrul din Panglao?

  Între centrul orașului Panglao și Panglao sunt 1 km.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Tagbilaran?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Tagbilaran.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Tagbilaran în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Tagbilaran să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Tagbilaran?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Tagbilaran și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Tagbilaran?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Tagbilaran, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Zboruri către Tagbilaran

Descoperă aereporturi de plecare: