Găsește zboruri
Întrebări frecvente și sfaturi

Găsește zboruri ieftine către Tioman Island

1 adult
Mi 27/3
Mi 3/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.103.318 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Tioman Island

 • Cum să zbori către Tioman Island?

  Nu poți zbura direct către Tioman Island. KAYAK îți recomandă să zbori Johor Bahru Sultan Ismail Intl (JHB) (139,77 km din Tioman Island). De acolo, poți închiria o mașină sau lua un taxi.

 • Care sunt aeroporturile din apropiere de Tioman Island?

  Cel mai apropiat aeroport este Singapore Seletar (XSP) (157,04 km). KAYAK îți recomandă să zbori în Johor Bahru Sultan Ismail Intl.

 • Cât de departe este Johor Bahru de centrul din Johor Bahru?

  Este nevoie să străbați 22 km pentru a ajunge în centrul orașului Johor Bahru din Johor Bahru.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Tioman Island?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Tioman Island.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Tioman Island în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Tioman Island să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Tioman Island?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Tioman Island și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Tioman Island?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Tioman Island, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Tioman Island

 • Nu există niciun aeroport principal în Tioman Island. În schimb, acesta este deservit de Aeroportul Johor Bahru Sultan Ismail Intl.
 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Tioman Island.

Zboruri către Tioman Island

Descoperă aereporturi de plecare: