Călătoria ta începe cu KAYAK.

Din 2004 încoace, KAYAK revoluționează industria turismului. Căutări meta pentru călătorii? Nimeni nu o făcea înainte. Până am apărut noi.

Astăzi, procesăm anual pe platformele noastre miliarde de căutări de călătorie, ajutând milioane de călători din toată lumea să ia cele mai bune decizii. Cu fiecare căutare, KAYAK caută prin sute de site-uri de călătorii pentru a le afișa călătorilor infomația de care au nevoie astfel încât ei să găsească zborurile, hotelurile, mașinile de închiriat și pachete de vacanță potrivite.

Pe parcursul a mai bine de un deceniu, am crescut de la un mic birou cu 14 angajați la o companie alcătuită din peste 1000 de oameni pasionați de călătorii, care lucrează pentru șapte branduri internaționale: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi și HotelsCombined. Împreună, ajutăm oamenii să descopere lumea.

În 2013, am fost cumpărați de Booking Holdings, liderul mondial în turismul online.

KAYAK în numere.

Pasiunea noastră pentru date se reflectă în tot ceea ce facem. Fiecare membru al echipei KAYAK cunoaște și înțelege compania ca-n palmă, până la ultima cifră.

16
ani de activitate
7
Branduri gestionate de KAYAK
>60
Website-uri internaționale
Le găsești aici
>1000
Membri ai echipei
(incluzând prietenii patrupezi din birou)
26
Birouri internaționale
>20
Limbi ale website-ului
Ți-ar plăcea să lucrezi
la KAYAK?
Vezi posturile libere

Ține minte: fiind un motor de căutare, KAYAK nu vinde și nu procesează bilete sau rezervări. Ceea ce facem noi este să ne asigurăm că tu găsești informația de călătorie de care ai nevoie pentru a o porni la drum și a descoperi lumea.