Călătoria ta începe cu KAYAK.

Din 2004 încoace, KAYAK revoluționează industria turismului. Căutări meta pentru călătorii? Nimeni nu o făcea înainte. Până am apărut noi.

Astăzi, procesăm anual pe platformele noastre miliarde de căutări de călătorie, ajutând milioane de călători din toată lumea să ia cele mai bune decizii. Cu fiecare căutare, KAYAK caută prin sute de site-uri de călătorii pentru a le afișa călătorilor infomația de care au nevoie astfel încât ei să găsească zborurile, hotelurile, mașinile de închiriat și pachete de vacanță potrivite.

În zece ani, am crescut de la un mic birou cu 14 angajați la o companie cu peste 1000 de colegi pasionați de călătorii, lucrând pentru peste șapte branduri internaționale: KAYAK, SWOODOO, checkfelix, momondo, Cheapflights, Mundi și HotelsCombined. Împreună, ajutăm oamenii să descopere lumea mult mai ușor.

În 2013, am fost cumpărați de Booking Holdings, liderul mondial în turismul online.

KAYAK în numere.

Pasiunea noastră pentru date se reflectă în tot ceea ce facem. Fiecare membru al echipei KAYAK cunoaște și înțelege compania ca-n palmă, până la ultima cifră.

7
Branduri gestionate de KAYAK
60+
Website-uri internaționale
Le găsești aici
>1000
Membri ai echipei
(incluzând prietenii patrupezi din birou)
26
Birouri internaționale
>20
Limbi ale website-ului

Te interesează să lucrezi la KAYAK?

Hallo.

Ține minte: fiind un motor de căutare, KAYAK nu vinde și nu procesează bilete sau rezervări. Ceea ce facem noi este să ne asigurăm că tu găsești informația de călătorie de care ai nevoie pentru a o porni la drum și a descoperi lumea.