Mențiuni legale

Acest website este operat de:

KAYAK Europe GmbH Claridenstrasse 25 8002 Zurich Switzerland

Web: https://www.ro.kayak.com

E-mail: info@kayak.com

Formular de contact aici

Dacă ai întrebări sau dacă vrei să ne lași un feedback, te rugăm să accesezi pagina de ajutor.

Detaliile de contact pentru întrebările de natură profesională (pentru proprietari de hoteluri, agenții, solicitări legate de marketing și publicitate etc.) le găsești aici aici.

Platforma online UE pentru soluționarea litigiilor: https://www.ec.europa.eu/consumers/odr

Nu participăm la proceduri de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.

Managing Directors: Peer Bueller, Susana Alves D'Emic

Numărul de identificare al companiei (NIF): CHE-353.781.308 HR

Înscrie-te prin Registrul Comerțului din Zurich, Elveția

Entitatea legală a companiei: Zurich, Elveția

Număr de identificare TVA: CHE-353.781.308 MWST

Informații în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 2022/2065

Punctul nostru unic de contact în conformitate cu articolul 11 din DSA este formularul de contact aici. Comunicările pot fi trimise în limba engleză sau daneză.

Reprezentantul nostru legal în conformitate cu articolul 13 din DSA este Momondo A/S, Farvergade 10, DK-1463 Copenhaga K, Danemarca, CVR DK 20181397, feedback@momondo.com.

În conformitate cu obligațiile care ne revin în temeiul Legii UE privind serviciile digitale, estimăm că numărul mediu lunar de beneficiari* ai serviciului nostru (inclusiv KAYAK, momondo, HotelsCombined, SWOODOO, checkfelix, Cheapflights, roomsearch) în Uniunea Europeană din 2023-08-01 până în 2024-01-31 inclusiv, este de cu mult sub 45 de milioane..

Aceasta este doar o estimare și se bazează pe datele pe care le avem la dispoziție în acest moment, precum și pe orientările limitate din Actul legislativ privind serviciile digitale (DSA) . Această estimare trebuie publicată în conformitate cu DSA și nu trebuie utilizată în niciun alt scop. Metodologiile utilizate pentru a estima beneficiarii pe lună, astfel cum sunt definite în DSA, necesită o apreciere semnificativă și date de proiectare, sunt supuse datelor și altor limitări și, în mod inerent, variațiilor și incertitudinilor statistice. Această estimare poate fi revizuită pe măsură ce ne perfecționăm abordarea și ca răspuns la publicarea metodologiei de către Comisia Europeană.

Vă rugăm să consultați Booking Holdings Inc. Investitori pentru indicatorii de utilizator pe care îi considerăm relevanți pentru activitatea noastră.

* „destinatarul serviciului” este definit în cadrul DSA ca fiind „orice persoană fizică sau juridică care utilizează un serviciu intermediar, în special în scopul de a căuta informații și de a le face accesibile”. Acest lucru presupune numărarea utilizatorilor cărora li s-au afișat informații prin serviciul nostru, chiar dacă acel utilizator nu a efectuat o tranzacție.

Pentru informații privind clasificarea, sistemele de recomandare, raportarea conținutului ilegal și politica noastră de moderare a conținutului, consultă pagina Modul în care funcționăm.

Informații în temeiul articolului 11 din Regulamentul (UE) 2019/1150.

Putem furniza următoarele informații cu privire la funcționarea și eficacitatea sistemului intern de tratare a reclamațiilor în conformitate cu Regulamentul (UE) 2019/1150:

Numărul total de reclamații depuse: 0
Principalele tipuri de reclamații: N/A
Timpul mediu de procesare și soluționare a reclamațiilor: N/A
Rezultatul reclamațiilor pe bază agregată: N/A

Ultima actualizare: ianuarie 2024.

Cele mai populare rute de zbor internaționale.

Zboruri, hoteluri, mașini de închiriat și oferte de călătorie ieftine:

KAYAK caută prin sute de alte site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi cele mai bune oferte la bilete de avion, hoteluri ieftine, vacanțe și închirieri de mașini.

Nu este ceea ce cauți? Găsește mii de alte hoteluri, zboruri șiînchirieri autocu KAYAK.