Îți urăm bun venit!

Să începem!
Plănuiești să îți crești afacerea cu ajutorul motorului de călătorii lider în lume?
Indiferent dacă administrezi un hotel, o proprietate sau orice alt fel de cazare, KAYAK poate colabora cu tine. Conectează-te prin intermediul unuia dintre motoarele de rezervări partenere pentru a ți se afișa disponibilitatea și prețurile.
Cum să începi
Analizează rezultatele
Află cum performează proprietățile tale și obține cât mai mult de la KAYAK.
Case de vacanță
Pentru ca proprietatea ta să poată afișa informații și prețuri pe KAYAK, trebuie să poată fi rezervată printr-o agenție online de turism (precum Travelocity sau Booking.com) sau printr-un motor de rezervări (precum WIHP sau Travelclick). Atunci când proprietatea ta poate fi rezervată printr-un furnizor care colaborează cu KAYAK, atunci noi vom putea extrage și afișa prețurile pentru aceasta.
Afișează-ți hotelul cu prețul si disponibilitatea
Dacă vrei să îți afișezi prețurile și disponibilitatea în timp real și să le permiți utilizatorilor să rezerve online, hotelul tău trebuie să fie conectat la KAYAK printr-o interfață externă. Cunoscute drept „motoare de rezervări”, acestea sunt unii dintre furnizorii care pot să sincronizeze datele tale cu KAYAK.
Dacă ești înregistrat deja pe o altă agenție online de turism cu care colaborăm, proprietatea ta ar trebui să apară în rezultatele KAYAK.
Dacă dorești să ștergi imaginile furnizate de unul dintre partenerii noștri, dacă întâmpini vreo problemă sau dacă ai o sugestie, te rugăm să ne dai de veste.