Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Emiratele Arabe Unite către Bucureşti începând cu 59 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 12/7. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Vi 19/7
Vi 26/7

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.772.546 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Bucureşti a fost cea pentru ruta din Abu Dhabi, în 54 €, pentru o călătorie doar dus, și 115 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Dubai în Bucureşti pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 123 €, în ultimele trei zile.

Cât costă un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă 185 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 69 € și avionul a decolat din Abu Dhabi. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Abu Dhabicătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și costă în medie 184 € și Dubai către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă care costă în medie 245 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este miercuri, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 196 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este sâmbătă, iar prețurile sunt în medie de 342 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este noiembrie, când biletele costă, în medie, 175 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt octombrie și aprilie, când costul mediu al biletelor din Emiratele Arabe Unite este 554 € și, respectiv, 540 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 175 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 264 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 512 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Abu Dhabi doar dus la 81 €, dus-întors la 79 €; din Dubai doar dus la 81 €; dus-întors la 194 €.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Abu Dhabi, care durează 5h 15m, Dubai, care durează 9h 22m, și Sharjah, care durează 14h 00m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Emiratele Arabe Unite către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 34% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 128 zboruri directe Emiratele Arabe Unitecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este miercuri, cu 16% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 14 zboruri pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Dubai.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Emiratele Arabe Unite, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 2 cities. The city with the most direct flights is Dubai, with 11 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

iunie

Cel mai ieftin zbor

59 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 45%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 30%.
Zbor din Abu Dhabi către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Bucureşti a fost cea pentru ruta din Abu Dhabi, în 54 €, pentru o călătorie doar dus, și 115 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Dubai în Bucureşti pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 123 €, în ultimele trei zile.

 • Cât de departe este Bucureşti de centrul din Bucureşti?

  Este nevoie să străbați 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti din Bucureşti.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 185 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 69 € și a plecat din Aeroportul Abu Dhabi Zayed Intl.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Emiratele Arabe Unite - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +37 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +38 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Emiratele Arabe Unite

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +37 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +38 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Emiratele Arabe Unite către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
13/7
DirectWizz Air Malta
5h 15mDXB-OTP
21/7Du
DirectWizz Air Malta
5h 05mOTP-DXB
123 €
7/8Mi
DirectWizz Air Malta
5h 15mAUH-OTP
16/8Vi
DirectWizz Air Malta
5h 05mOTP-AUH
126 €
13/7
DirectWizz Air Malta
5h 15mDXB-OTP
21/7Du
DirectWizz Air Malta
5h 05mOTP-DXB
128 €
19/7Vi
Direct
5h 15mAUH-OTP
25/7Jo
1 Escală
21h 25mOTP-AUH
172 €
13/9Vi
Direct
5h 15mAUH-OTP
16/9Lu
1 Escală
26h 55mOTP-AUH
174 €
23/7Ma
1 EscalăWizz Air
19h 25mAUH-OTP
29/7Lu
1 EscalăWizz Air
26h 55mOTP-AUH
248 €
7/7Du
1 EscalăTurkish Airlines
14h 05mAUH-OTP
15/7Lu
1 EscalăTurkish Airlines
7h 35mOTP-AUH
257 €
28/11Jo
Directflydubai
5h 30mDXB-OTP
3/12Ma
Directflydubai
4h 50mOTP-DXB
280 €
7/7Du
Directflydubai
5h 25mDXB-OTP
15/7Lu
Directflydubai
4h 55mOTP-DXB
286 €
28/7Du
1 EscalăTurkish Airlines
14h 05mAUH-OTP
5/8Lu
1 EscalăTurkish Airlines
14h 00mOTP-AUH
339 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
12/7Vi
DirectWizz Air Malta
5h 15mAUH-OTP
59 €
18/7Jo
DirectWizz Air Malta
5h 15mDXB-OTP
64 €
24/7Mi
1 EscalăWizz Air
14h 50mDXB-OTP
103 €
26/7Vi
1 EscalăWizz Air
14h 40mDXB-OTP
125 €
6/11Mi
1 Escală
8h 35mAUH-OTP
138 €
10/7Mi
1 EscalăAzerbaijan Airlines
8h 35mDXB-OTP
142 €
24/7Mi
2 Escale
21h 45mDXB-OTP
153 €
4/8Du
1 EscalăAzerbaijan Airlines
21h 50mDXB-OTP
184 €
19/7Vi
Directflydubai
5h 25mDXB-OTP
255 €
9/7Ma
Directflydubai
5h 25mDXB-OTP
370 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
20/6Jo
DirectWizz Air Malta
5h 15mDXB-OTP
7/7Du
DirectWizz Air Malta
5h 05mOTP-DXB
185 €
20/6Jo
DirectWizz Air Malta
5h 15mDXB-OTP
14/7Du
DirectWizz Air Malta
5h 05mOTP-DXB
190 €
24/6Lu
Direct
5h 15mAUH-OTP
26/6Mi
mai multe opriri
15h 05mOTP-AUH
193 €
24/6Lu
Direct
5h 15mAUH-OTP
26/6Mi
mai multe opriri
16h 30mOTP-AUH
214 €
20/6Jo
Directflydubai
5h 25mDXB-OTP
21/6Vi
Directflydubai
4h 55mOTP-DXB
293 €
21/6Vi
Directflydubai
5h 25mDXB-OTP
24/6Lu
Directflydubai
4h 55mOTP-DXB
316 €
21/6Vi
mai multe opririPegasus Airlines
14h 25mDXB-OTP
24/6Lu
mai multe opririPegasus Airlines
7h 25mOTP-DXB
348 €
20/6Jo
mai multe opririTurkish Airlines
22h 40mDXB-OTP
7/7Du
mai multe opririTurkish Airlines
25h 40mOTP-DXB
467 €
21/6Vi
mai multe opririPegasus Airlines
14h 00mSHJ-OTP
24/6Lu
mai multe opririPegasus Airlines
8h 00mOTP-SHJ
486 €
20/6Jo
mai multe opririTurkish Airlines
10h 25mDXB-OTP
7/7Du
mai multe opririTurkish Airlines
9h 05mOTP-DXB
1.311 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Emiratele Arabe Unite

Clasa cabinei:

79 €