Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

TRF - BUH

Găsiți zboruri ieftine de la Oslo Sandefjord către Bucureşti începând cu 47 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Sandefjordcătre Bucureşti cu plecare pe 6/8. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 20/7
Sâ 27/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Oslo către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Oslo către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.772.546 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Sandefjordcătre Bucureşti (TRF-BUH)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Sandefjordcătre Bucureşti care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
20:40 - 00:40TRF-OTP
3h 00mdirect
17:55 - 20:05OTP-TRF
3h 10mdirect
199 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Sâ, 3 aug - Sâ, 10 aug
20:40 - 00:40TRF-OTP
3h 00mdirect
17:15 - 07:40OTP-TRF
15h 25m2 escale
Sâ, 3 aug - Sâ, 10 aug
16:50 - 20:50TRF-OTP
3h 00mdirect
14:05 - 16:15OTP-TRF
3h 10mdirect
240 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 9 iul - Ma, 16 iul
14:05 - 03:05TRF-OTP
12h 00m2 escale
14:05 - 16:15OTP-TRF
3h 10mdirect
Ma, 9 iul - Ma, 16 iul
16:50 - 20:50TRF-OTP
3h 00mdirect
06:15 - 07:40OTP-TRF
26h 25m2 escale
Ma, 9 iul - Du, 14 iul
14:45 - 01:50TRF-OTP
10h 05m1 escală
05:25 - 14:20OTP-TRF
9h 55m1 escală
Sâ, 17 aug - Vi, 23 aug
18:05 - 01:50TRF-OTP
6h 45m1 escală
14:05 - 16:15OTP-TRF
3h 10mdirect
Ma, 9 iul - Ma, 16 iul
09:05 - 17:20TRF-OTP
7h 15m2 escale
18:20 - 17:55OTP-TRF
24h 35m2 escale
281 €KLM
Găsește oferta
Vi, 5 iul - Ma, 9 iul
09:05 - 01:00TRF-OTP
14h 55m2 escale
18:05 - 15:05OTP-TRF
22h 00m2 escale
619 €KLM
Găsește oferta
Sâ, 17 aug - Vi, 23 aug
09:05 - 01:00TRF-OTP
14h 55m2 escale
18:05 - 12:20OTP-TRF
19h 15m2 escale
666 €KLM
Găsește oferta
Sâ, 3 aug - Sâ, 10 aug

Zboruri din Sandefjordcătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Sandefjordcătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti costă 42 €, între Aeroportul Oslo Sandefjord și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 96 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Bucureşti într-o luni, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, marți este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Oslo Sandefjord în Bucureşti. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o vineri și să eviți zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Oslo Sandefjord din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti este ianuarie, iar biletele costă în medie 57 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 279 € și 259 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Aeroportul Oslo Sandefjord elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Oslo Sandefjord către Bucureşti, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 64 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, Wizz Air Malta a oferit cea mai bună ofertă de zbor doar dus pentru această rută, la 47 €. Utilizatorii KAYAK au mai găsit zboruri Oslo Sandefjord - Bucureşti, dus-întors, cu Wizz Air Malta (de la 199 €) și cu KLM (de la 281 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Oslo Sandefjord șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Oslo Sandefjord către Bucureşti.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Bucureşti și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 53 €.

Câte zboruri există între Aeroportul Oslo Sandefjord și Bucureşti zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Aeroportul Oslo Sandefjord și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 3h 00m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 16:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Oslo Sandefjord și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

Zborurile directe din Oslo Sandefjord în Bucureşti durează, în general, 3h 00m. Distanța de zbor dintre cele două orașe este de 3.149 km.

La ce oră pleacă primul avion din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Oslo Sandefjord la 16:50 și vor ateriza în Bucureşti la20:50.

La ce oră pleacă ultimul avion din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Oslo Sandefjordcătre Aeroportul Oslo Sandefjord decolează la 20:40 și aterizează la 00:40.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

mai

Cel mai ieftin zbor

47 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 56%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 27%.
Zbor din Oslo Sandefjord către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Sandefjord către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Sandefjord către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Oslo Sandefjord în Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Oslo Sandefjord către Bucureşti este Airbus A321-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

  Poți rezerva un zbor direct din Oslo Sandefjord în Bucureşti pe marți, și sâmbătă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Oslo Sandefjord către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Oslo Sandefjord către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Oslo Sandefjord în Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Oslo Sandefjord către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Oslo Sandefjord către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și înapoi, în Oslo Sandefjord, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Oslo Sandefjord în Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Oslo Sandefjord în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin din Oslo Sandefjord

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 60 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 110 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Oslo Sandefjord către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Sandefjord către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Oslo Sandefjord - Bucureşti

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Oslo Sandefjord

marți

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Sandefjord către Bucureşti.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Oslo către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Sandefjord către Bucureşti? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 236 evaluări
7,6Echipaj
6,9Îmbarcare
6,2Divertisment
6,5Mâncare
7,0Confort
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Oslo către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Oslocătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
6/8Ma
DirectWizz Air Malta
3h 00mTRF-OTP
47 €
14/9
DirectWizz Air Malta
3h 00mTRF-OTP
50 €
3/8
DirectWizz Air Malta
3h 00mTRF-OTP
51 €
30/7Ma
2 Escale
10h 50mTRF-OTP
82 €
30/7Ma
1 Escală
9h 15mTRF-OTP
103 €
14/9
2 Escale
10h 50mTRF-OTP
105 €
6/8Ma
2 EscaleKLM
10h 25mTRF-OTP
215 €
18/7Jo
2 EscaleairBaltic
18h 55mTRF-OTP
309 €
3/8
2 EscaleKLM
14h 55mTRF-OTP
346 €
7/7Du
2 EscaleairBaltic
18h 50mTRF-OTP
403 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Oslo Sandefjord - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Oslo Sandefjord

Clasa cabinei:

96 €