Găsește zboruri ieftine către Johnson City

1 adult
Jo 4/1
Jo 11/1
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.100.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Johnson City

 • Cum să zbori către Johnson City?

  Nu poți zbura direct către Johnson City. KAYAK îți recomandă să zbori Blountville Tri Cities TN/VA (TRI) (19,19 km din Johnson City). De acolo, poți închiria o mașină sau lua un taxi.

 • Care sunt aeroporturile din apropiere de Johnson City?

  Cel mai apropiat aeroport este Knoxville McGhee Tyson (TYS) (157,51 km). KAYAK îți recomandă să zbori în Blountville Tri Cities TN/VA.

 • Cât de departe este Blountville de centrul din Blountville?

  Centrul din Blountville se află la 9 km distanță față de Blountville.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Johnson City?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Johnson City.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Johnson City în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Johnson City să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Johnson City?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Johnson City și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Johnson City?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Johnson City, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Johnson City

 • Nu există niciun aeroport principal în Johnson City. În schimb, acesta este deservit de Aeroportul Blountville Tri Cities TN/VA.
 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Johnson City.
Vezi mai multe sfaturi

Zboruri către Johnson City

Descoperă aereporturi de plecare: