Găsește zboruri ieftine către Kruger National Park

1 adult
Economic
Lu 23/10
Lu 30/10
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Kruger National Park

 • Nu există niciun aeroport principal în Kruger National Park. În schimb, acesta este deservit de Aeroportul Phalaborwa.
 • Lunile ianuarie, februarie și decembrie sunt considerate sezon de vârf. Cea mai ieftină lună în care să zbori din România este ianuarie.
 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Kruger National Park.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Kruger National Park

 • Cum să zbori către Kruger National Park?

  Nu poți zbura direct către Kruger National Park. KAYAK îți recomandă să zbori Phalaborwa (PHW) (32,72 km din Kruger National Park). De acolo, poți închiria o mașină sau lua un taxi.

 • Cât de departe este Phalaborwa de centrul din Phalaborwa?

  Centrul orașului Phalaborwa se află la 2 km față de Phalaborwa.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Kruger National Park?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Kruger National Park.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Kruger National Park în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Kruger National Park să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Kruger National Park?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Kruger National Park și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Kruger National Park?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Kruger National Park, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Zboruri către Kruger National Park