Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

NUE

Descoperă zboruri ieftine către Nürnberg de la312 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor dus-întors găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor către Nürnberg cu plecare pe 24/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 11/6
Ma 18/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Nürnberg

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Nürnberg
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Nürnberg
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.369.914 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile către Nürnberg

Iată unele dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors către Nürnberg care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
16:00 - 22:55IAS-NUE
7h 55m2 escale
06:20 - 15:20NUE-IAS
8h 00m2 escale
312 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 24 mai - Ma, 28 mai
16:00 - 22:55IAS-NUE
7h 55m2 escale
06:20 - 15:20NUE-IAS
8h 00m2 escale
332 €Lufthansa
Găsește oferta
Ma, 1 oct - Sâ, 5 oct
05:20 - 17:45IAS-NUE
13h 25m2 escale
18:30 - 01:20NUE-IAS
29h 50m2 escale
355 €Lufthansa
Găsește oferta
Lu, 29 iul - Lu, 5 aug
05:50 - 18:25IAS-NUE
13h 35m2 escale
10:50 - 00:05NUE-IAS
12h 15m1 escală
Vi, 24 mai - Ma, 28 mai
06:35 - 14:20IAS-NUE
8h 45m1 escală
20:45 - 00:05NUE-IAS
26h 20m2 escale
Lu, 29 iul - Lu, 5 aug
06:35 - 14:20IAS-NUE
8h 45m1 escală
10:50 - 00:05NUE-IAS
12h 15m1 escală
Vi, 24 mai - Ma, 28 mai

Zboruri către Nürnberg Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Nürnberg pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Cât costă un zbor către Nürnberg?

Prețul mediu și cel mai ieftin pentru toate zborurile către Nürnberg de la fiecare origine găsite de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultima lună.
În medie, un zbor către Nürnberg costă 116 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele două săptămâni a costat 25 € și avionul a decolat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai populare rute pe KAYAK sunt Sibiucătre Nürnberg și costă în medie 182 € și Bucureşti către Nürnberg care costă în medie 140 €.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Nürnberg?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Nürnbergcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Nürnberg este sâmbătă, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 82 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este duminică, iar prețurile sunt în medie de 151 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Nürnberg?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Nürnberg, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Nürnberg este februarie, când biletele costă, în medie, 69 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, când costul mediu al biletelor din România este 207 € și, respectiv, 171 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 83 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Nürnberg?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Nürnberg în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Nürnberg este, de regulă, dimineața, când zborurile costă, în medie, 136 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Nürnberg este, de regulă, dimineața, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 186 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Nürnberg?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Nürnberg, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Nürnberg la următoarele prețuri sau mai puțin: Din Sibiu doar dus la 52 €, dus-întors la 112 €; din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă doar dus la 63 €, dus-întors la 106 €; din Cluj-Napoca doar dus la 75 €; dus-întors la 172 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Nürnberg?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Nürnberg, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 1 săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 63 zile înainte de plecare.

Ce companie aeriană oferă cele mai multe zboruri către Nürnberg?

Dintre cele 2 companii aeriene care efectuează zboruri către Nürnberg, Lufthansa oferă cele mai multe zboruri, cu aproximativ 42 pe săptămână, urmată de TUI fly cu 1 zboruri pe săptămână.

Cât durează zborul către Nürnberg?

Durata zborului tău către Nürnberg depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cea mai populară rută către Nürnberg pe KAYAK este din Iași, care durează 7h 55m.

Câte zboruri directe către Nürnberg operează zilnic?

Există în jur de 2 zboruri zilnice directe România către Nürnberg. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 38% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Nürnberg operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 8 zboruri directe Româniacătre Nürnberg. Cea mai frecventă zi pentru plecări este sâmbătă, cu 25% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Nürnberg?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Nürnberg. În schimb, poți găsi 8 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Bucureşti.

How many cities have direct flights către Nürnberg?

Din România, there are direct flights către Nürnberg from 3 cities. The city with the most direct flights is Bucureşti, with 3 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

mai

Sezon de vârf

martie

Cel mai ieftin zbor

312 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 28%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 30%.
Zbor din Iași către Nürnberg

Când să îți rezervi zborul către Nürnberg

Te bucuri de date flexibile de călătorie? Află care sunt cele mai bune momente în care să zboricătre Nürnberg, conform datelor noastre din ultimul an. Descoperă cea mai ieftină lună sau chiar cea mai ieftină zi în care să zbori.
Preț dus-întors estimativ
KAYAK analizează toate datele istorice ale zborurilor pentru fiecare dată, oferind un preț estimativ pentru călătorii dus-întors sau doar dus cu o durată de până la 40 de zile. Informațiile sunt pentru zborurilecătre Nürnberg în funcție de locația ta. Deși încercăm să oferim prețuri minime reale pentru fiecare dată, unele prețuri sunt previziuni, iar prețurile reale pot fi diferite.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Nürnberg

 • Cât de departe este Nürnberg de centrul din Nürnberg?

  Centrul din Nürnberg se află la 4 km distanță față de Nürnberg.

 • Cât costă un zbor către Nürnberg?

  În medie, un zbor către Nürnberg costă 116 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 25 € și a plecat din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Nürnberg?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Nürnberg.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Nürnberg în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Nürnberg să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Nürnberg?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Nürnberg și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Nürnberg?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Nürnberg, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Nürnberg

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Nürnberg.

Preferi să zbori fără escală către Nürnberg?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Nürnberg, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

România - Nürnberg

luni

ANA, Aeromexico, Air Austral, +33 multe altele

ANA, Aeromexico, +34 multe altele

marți

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +30 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +31 multe altele

miercuri

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +31 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +32 multe altele

joi

ANA, Aeromexico, Air Austral, +28 multe altele

ANA, Aeromexico, +29 multe altele

vineri

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +35 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +36 multe altele

sâmbătă

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +31 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +32 multe altele

duminică

ANA, Aeromexico, Air Austral, +31 multe altele

ANA, Aeromexico, +32 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Nürnberg - România

luni

ANA, Aeromexico, Air Austral, +33 multe altele

ANA, Aeromexico, +34 multe altele

marți

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +30 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +31 multe altele

miercuri

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +31 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +32 multe altele

joi

ANA, Aeromexico, Air Austral, +28 multe altele

ANA, Aeromexico, +29 multe altele

vineri

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +35 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +36 multe altele

sâmbătă

ANA, Aegean Airlines, Aeromexico, +31 multe altele

ANA, Aegean Airlines, +32 multe altele

duminică

ANA, Aeromexico, Air Austral, +31 multe altele

ANA, Aeromexico, +32 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară către Nürnberg.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Nürnberg. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din România către Nürnberg. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Nürnberg? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 222 evaluări
6,3Divertisment
6,9Îmbarcare
6,6Mâncare
7,0Confort
7,6Echipaj
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine Nürnberg

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Nürnberg găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
24/5Vi
2 EscaleLufthansa
7h 55mIAS-NUE
28/5Ma
2 EscaleLufthansa
8h 00mNUE-IAS
312 €
1/10Ma
2 EscaleLufthansa
7h 55mIAS-NUE
5/10
2 EscaleLufthansa
8h 00mNUE-IAS
332 €
29/7Lu
2 EscaleLufthansa
13h 25mIAS-NUE
5/8Lu
2 EscaleLufthansa
29h 50mNUE-IAS
355 €
24/5Vi
2 Escale
13h 35mIAS-NUE
28/5Ma
1 Escală
12h 15mNUE-IAS
394 €
29/7Lu
1 Escală
8h 45mIAS-NUE
5/8Lu
2 Escale
26h 20mNUE-IAS
467 €
24/5Vi
1 Escală
8h 45mIAS-NUE
28/5Ma
1 Escală
12h 15mNUE-IAS
622 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente la zboruri interne

6/6Jo
DirectLufthansa
0h 40mFRA-NUE
9/6Du
DirectLufthansa
0h 50mNUE-FRA
147 €
9/8Vi
mai multe opririLufthansa
4h 35mBRE-NUE
13/8Ma
mai multe opririLufthansa
4h 30mNUE-BRE
219 €
24/10Jo
mai multe opririLufthansa
2h 40mHAM-NUE
30/10Mi
mai multe opririLufthansa
2h 45mNUE-HAM
220 €
18/6Ma
mai multe opririLufthansa
4h 05mHAJ-NUE
18/7Jo
mai multe opririLufthansa
3h 45mNUE-HAJ
225 €
18/7Jo
mai multe opririLufthansa
4h 35mBRE-NUE
18/7Jo
mai multe opririLufthansa
3h 50mNUE-BRE
230 €
28/6Vi
mai multe opririLufthansa
2h 50mBER-NUE
29/6
mai multe opririLufthansa
3h 10mNUE-BER
232 €
27/10Du
mai multe opririLufthansa
2h 35mHAM-NUE
28/10Lu
mai multe opririLufthansa
2h 40mNUE-HAM
232 €
13/6Jo
mai multe opririKLM
3h 25mBER-NUE
16/6Du
mai multe opririKLM
4h 05mNUE-BER
234 €
13/6Jo
mai multe opririKLM
3h 30mHAJ-NUE
17/6Lu
mai multe opririKLM
3h 25mNUE-HAJ
234 €
13/6Jo
mai multe opririKLM
3h 15mHAM-NUE
17/6Lu
mai multe opririKLM
3h 15mNUE-HAM
248 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Nürnberg

Oferte zboruri dus-întors:

Nürnberg - România

Clasa cabinei:

70 €

Descoperă destinații: