Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti către Phoenix începând cu 747 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor dus-întors găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Henri Coandăcătre Phoenix cu plecare pe 12/3. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
Du 31/3
Du 7/4

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Phoenix

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Phoenix.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Phoenix.
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 49.771.926 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Henri Coandă către Phoenix

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Henri Coandăcătre Phoenix care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
08:10 - 16:00OTP-PHX
16h 50m1 escală
08:35 - 15:25PHX-OTP
20h 50m2 escale
747 €British Airways
Găsește oferta
Ma, 12 mar - Ma, 10 sept
08:10 - 20:56OTP-PHX
21h 46m2 escale
08:35 - 15:25PHX-OTP
20h 50m2 escale
753 €British Airways
Găsește oferta
Ma, 12 mar - Ma, 10 sept
08:10 - 16:00OTP-PHX
16h 50m1 escală
19:35 - 00:45PHX-OTP
19h 10m1 escală
778 €British Airways
Găsește oferta
Ma, 12 mar - Ma, 10 sept
06:00 - 21:10OTP-PHX
24h 10m2 escale
20:20 - 12:00PHX-OTP
29h 40m3 escale
877 €United Airlines
Găsește oferta
Ma, 12 mar - Ma, 10 sept
03:45 - 18:43OTP-PHX
47h 58m2 escale
12:05 - 14:45PHX-OTP
40h 40m2 escale
3.111 €Emirates
Găsește oferta
Lu, 11 mar - Ma, 10 sept
03:45 - 18:43OTP-PHX
47h 58m2 escale
12:05 - 14:45PHX-OTP
40h 40m2 escale
3.188 €Emirates
Găsește oferta
Lu, 11 mar - Ma, 10 sept

Zboruri din Henri Coandăcătre Phoenix -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Phoenix pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Phoenix?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Phoenix este februarie, iar biletele costă în medie 672 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 1.690 € și 1.056 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Phoenix?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Phoenixcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Phoenix, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 5 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 88 zile înainte de plecare.

Cât durează un zbor din Bucureşti în Phoenix?

Zborul din Phoenix în Bucureşti va dura cel puțin 16h 50m și va avea minim o escală.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

747 €
Zbor din Bucureşti către Phoenix Sky Harbor Intl

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Phoenix

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Phoenix based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Phoenix

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Phoenix?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Phoenix?

  oneworld, și Star Alliance sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bucureşti și Phoenix, oneworld fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Phoenix?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Phoenix.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Phoenix în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Phoenix este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Phoenix?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Phoenix și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Phoenix?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Phoenix, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Zboruri Bucureşti - Phoenix

Clasa cabinei: