Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

OTP - IAD

Găsiți zboruri ieftine de la Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl începând cu 520 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor dus-întors găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Henri Coandăcătre Dulles Intl cu plecare pe 30/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
Vi 17/5
Vi 24/5

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Washington, D.C. Dulles Intl

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Washington, D.C..
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Washington, D.C..
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.990.755 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Henri Coandăcătre Dulles Intl (OTP-IAD)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Henri Coandăcătre Dulles Intl care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
08:30 - 15:35OTP-IAD
14h 05m1 escală
22:45 - 00:35IAD-OTP
18h 50m1 escală
520 €British Airways
Găsește oferta
Jo, 30 mai - Lu, 30 sept
06:40 - 14:35OTP-IAD
14h 55m1 escală
18:30 - 18:10IAD-OTP
16h 40m2 escale
570 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Jo, 30 mai - Lu, 30 sept
06:15 - 16:00OTP-IAD
16h 45m1 escală
18:25 - 15:50IAD-OTP
14h 25m1 escală
Mi, 15 mai - Mi, 5 iun
06:15 - 20:39OTP-IAD
21h 24m2 escale
16:00 - 17:45IAD-OTP
18h 45m2 escale
587 €Air Canada
Găsește oferta
Mi, 15 mai - Mi, 5 iun
19:05 - 14:35OTP-IAD
26h 30m1 escală
18:00 - 15:20IAD-OTP
38h 20m2 escale
588 €Austrian Airlines
Găsește oferta
Mi, 15 mai - Mi, 5 iun
16:10 - 16:15OTP-IAD
31h 05m1 escală
22:10 - 23:50IAD-OTP
18h 40m1 escală
Lu, 1 iul - Sâ, 20 iul
06:00 - 19:25OTP-IAD
20h 25m1 escală
22:20 - 12:00IAD-OTP
30h 40m1 escală
786 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 21 iun - Jo, 27 iun
06:15 - 16:05OTP-IAD
16h 50m1 escală
17:25 - 12:55IAD-OTP
12h 30m1 escală
948 €United Airlines
Găsește oferta
Du, 23 iun - Jo, 27 iun
06:30 - 17:21OTP-IAD
17h 51m2 escale
22:15 - 00:05IAD-OTP
18h 50m2 escale
1.454 €Air France
Găsește oferta
Mi, 22 mai - Mi, 22 mai
21:10 - 14:45OTP-IAD
24h 35m1 escală
21:50 - 00:30IAD-OTP
19h 40m1 escală
3.012 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Sâ, 22 iun - Vi, 28 iun

Zboruri din Henri Coandăcătre Dulles Intl -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Dulles Intl pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl, caută mai degrabă plecări în zilele de duminică și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Washington, D.C. Dulles Intl, marți este cea mai ieftină zi, iar duminică, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl este ianuarie, iar biletele costă în medie 422 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 789 € și 667 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intlcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Washington, D.C. Dulles Intl, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 37 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele 72 de ore, cele mai ieftine bilete doar dus găsite pe KAYAK din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl au fost cele cu compania SWISS: 544 €. British Airways, în schimb, ofertă un zbor dus-întors cu preț începând de la 520 €, iar Austrian Airlines, de la 570 €.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

septembrie

Cel mai ieftin zbor

520 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 10%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 13%.
Zbor din Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Dulles Intl

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Dulles Intl based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl?

  Star Alliance, SkyTeam, și oneworld sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bucureşti și Washington, D.C. Dulles Intl, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Washington, D.C., Lufthansa sau British Airways?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Washington, D.C. sunt Lufthansa și British Airways. Cu un preț mediu pentru această rută de 646 € și un rating de 7,0, Lufthansa este cea mai populară alegere. British Airways este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 511 € și un rating de 6,8.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Washington, D.C. Dulles Intl?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Washington, D.C. Dulles Intl și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Washington, D.C. Dulles Intl, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Henri Coandă către Dulles Intl.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Washington, D.C.. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Henri Coandă către Dulles Intl? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,5
Air FranceScor general bazat pe 1833 evaluări
8,3crew
7,1entertainment
7,5boarding
7,2food
7,4comfort
Evaluările companiei aeriene

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

10,0 ExcelentMirela, oct. 2023OTP - CDG
Citește mai multe despre recenziile Air France

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Washington, D.C.

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Washington, D.C.găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
18/7Jo
1 EscalăSWISS
16h 45mOTP-IAD
544 €
18/7Jo
1 EscalăSWISS
16h 45mOTP-IAD
546 €
18/7Jo
1 EscalăAustrian Airlines
14h 55mOTP-IAD
571 €
3/8
1 EscalăSWISS
16h 45mOTP-IAD
581 €
18/7Jo
2 Escale
29h 35mOTP-IAD
593 €
18/7Jo
2 Escale
18h 25mOTP-IAD
600 €
2/8Vi
1 EscalăLufthansa
16h 00mOTP-IAD
630 €
18/7Jo
2 EscaleLufthansa
14h 30mOTP-IAD
641 €
3/8
2 EscaleAustrian Airlines
33h 05mOTP-IAD
650 €
3/8
1 EscalăTurkish Airlines
29h 50mOTP-IAD
713 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bucureşti - Washington, D.C. Dulles Intl

Oferte zboruri dus-întors:

Washington, D.C. Dulles Intl - Bucureşti

Clasa cabinei: