Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

37 € Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Bruxelles

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Cluj-Napocacătre Bruxelles cu plecare pe 20/10. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bruxelles

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Cluj-Napocacătre Bruxelles (CLJ-BRU)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Cluj-Napocacătre Bruxelles care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
06:55 - 08:30CLJ-CRL
2h 35mdirect
19:40 - 23:05CRL-CLJ
2h 25mdirect
46 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 6 sept - Ma, 10 sept
10:10 - 11:40CLJ-CRL
2h 30mdirect
17:15 - 20:35CRL-CLJ
2h 20mdirect
53 €Ryanair
Găsește oferta
Sâ, 28 sept - Mi, 23 oct
06:55 - 18:25CLJ-CRL
12h 30m1 escală
19:40 - 23:05CRL-CLJ
2h 25mdirect
Sâ, 28 sept - Mi, 23 oct
06:55 - 08:30CLJ-CRL
2h 35mdirect
21:25 - 00:50CRL-CLJ
2h 25mdirect
78 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Vi, 30 aug - Du, 1 sept
06:00 - 20:05CLJ-BRU
15h 05m1 escală
13:55 - 00:45BRU-CLJ
9h 50m1 escală
102 €Lufthansa
Găsește oferta
Jo, 8 aug - Mi, 14 aug
18:30 - 22:45CLJ-CRL
5h 15m1 escală
21:25 - 00:50CRL-CLJ
2h 25mdirect
Vi, 4 oct - Du, 6 oct
14:20 - 17:25CLJ-BRU
4h 05m1 escală
19:10 - 00:50BRU-CLJ
4h 40m1 escală
160 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 22 nov - Lu, 2 dec
18:05 - 09:25CLJ-BRU
16h 20m1 escală
07:50 - 13:20BRU-CLJ
4h 30m1 escală
188 €LOT
Găsește oferta
Mi, 7 aug - Sâ, 17 aug
18:05 - 09:25CLJ-BRU
16h 20m1 escală
07:50 - 13:20BRU-CLJ
4h 30m1 escală
191 €LOT
Găsește oferta
Mi, 7 aug - Sâ, 17 aug
15:25 - 20:20CLJ-BRU
29h 55m2 escale
06:40 - 09:50BRU-CLJ
26h 10m2 escale
438 €SWISS
Găsește oferta
Lu, 16 sept - Mi, 18 sept

Zboruri din Cluj-Napocacătre Bruxelles -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Bruxelles pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Cluj-Napocacătre Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Cluj-Napocacătre Bruxelles.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Cluj-Napocacătre Bruxelles costă 16 €, între Cluj-Napoca și Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 39 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Bruxelles?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Cluj-Napocacătre Bruxelles accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Cluj-Napoca - Bruxelles, luni este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar sâmbătă, cea mai scumpă. Pentru a călători din Bruxelles înapoi în Cluj-Napoca, cele mai bune oferte se găsesc de obicei joi, iar sâmbătă, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Bruxelles este noiembrie, iar biletele costă în medie 38 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 143 € și 92 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cluj-Napocacătre Bruxelles?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bruxellescătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Cluj-Napoca către Bruxelles, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 85 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Cluj-Napoca în Bruxelles?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, Wizz Air Malta a oferit cea mai bună ofertă de zbor doar dus pentru această rută, la 37 €. Utilizatorii KAYAK au mai găsit zboruri Cluj-Napoca - Bruxelles, dus-întors, cu Wizz Air Malta (de la 46 €) și cu Ryanair (de la 53 €).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Cluj-Napoca șiBruxelles?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Cluj-Napocacătre Bruxelles Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Ryanair, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 19 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Cluj-Napoca și Bruxelles zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 2 zboruri directe, care decolează din Cluj-Napoca și aterizează în Bruxelles, cu o durată medie de zbor de 2h 32m. Cel mai comun moment de plecare este 06:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bruxelles S. Charleroi. În fiecare săptămână, se operează 12 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 17% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de vineri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Cluj-Napoca și Bruxelles?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Cluj-Napoca în Bruxelles?

Nu există zboruri directe listate pe KAYAK pentru această rută. Durata celui mai scurt zbor (cu escale) este de 2h 30m.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

37 €
Zbor din Cluj-Napoca către Bruxelles S. Charleroi

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Bruxelles based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca către Bruxelles

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles?

  În călătoria ta către Bruxelles,vei zbura din Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj. Vezi ateriza pe unul dintre cele 2 din Bruxelles: Bruxelles-National sau Bruxelles S. Charleroi.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca către Bruxelles?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Cluj-Napoca către Bruxelles?

  Star Alliance este singura alianță aeriană care operează zboruri între Cluj-Napoca și Bruxelles.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca către Bruxelles în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bruxelles din Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Bruxelles?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bruxelles cu o companie aeriană și înapoi către Cluj-Napoca cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca către Bruxelles?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bruxelles din Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj către Bruxelles?

Află care companii aeriene zboară direct din Internațional Avram Iancu Cluj către Bruxelles, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Bruxelles

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bruxelles - Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

luni

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

marți

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

joi

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair,Wizz Air Malta

Ryanair,Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Bruxelles

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Cluj-Napocacătre Bruxellesgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
20/10Du
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
37 €
22/9Du
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
41 €
31/7Mi
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
42 €
1/10Ma
1 Escală
5h 20mCLJ-CRL
54 €
15/10Ma
1 Escală
5h 20mCLJ-CRL
60 €
14/8Mi
DirectRyanair
2h 30mCLJ-CRL
66 €
12/8Lu
DirectRyanair
2h 30mCLJ-CRL
75 €
1/10Ma
1 EscalăLufthansa
4h 55mCLJ-BRU
97 €
7/8Mi
1 EscalăLufthansa
4h 55mCLJ-BRU
107 €
4/9Mi
1 EscalăHiSky
6h 10mCLJ-BRU
141 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Cluj-Napocacătre Bruxelles.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Cluj-Napoca către Bruxelles that are departing in the next 10 days.
20/7
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
27/7
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
173 €
20/7
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
256 €
20/7
mai multe opriri
10h 40mCLJ-CRL
27/7
Direct
2h 25mCRL-CLJ
280 €
20/7
Direct
2h 35mCLJ-CRL
27/7
mai multe opriri
24h 35mCRL-CLJ
300 €
20/7
mai multe opririLufthansa
5h 10mCLJ-BRU
27/7
mai multe opririLufthansa
4h 45mBRU-CLJ
319 €
20/7
mai multe opriri
10h 40mCLJ-CRL
22/7Lu
Direct
2h 25mCRL-CLJ
361 €
20/7
mai multe opririLufthansa
12h 15mCLJ-BRU
27/7
mai multe opririLufthansa
4h 45mBRU-CLJ
370 €
20/7
mai multe opriri
21h 35mCLJ-CRL
27/7
Direct
2h 25mCRL-CLJ
398 €
20/7
mai multe opririWizz Air Malta
21h 20mCLJ-CRL
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
412 €
20/7
mai multe opririLufthansa
12h 15mCLJ-BRU
27/7
mai multe opririLufthansa
5h 40mBRU-CLJ
426 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Cluj-Napoca - Bruxelles

Oferte zboruri dus-întors:

Bruxelles - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare: