Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Bruxelles către Cluj-Napoca începând cu 34 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Bruxellescătre Cluj-Napoca cu plecare pe 20/5. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Ma 11/6
Ma 18/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Cluj-Napoca

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.369.914 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte la zboruri ieftine din Bruxelles către Cluj-Napoca

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bruxellescătre Cluj-Napoca care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
06:20 - 09:40CRL-CLJ
2h 20mdirect
10:20 - 11:50CLJ-CRL
2h 30mdirect
56 €Ryanair
Găsește oferta
Sâ, 8 iun - Lu, 10 iun
09:15 - 12:40CRL-CLJ
2h 25mdirect
07:10 - 08:45CLJ-CRL
2h 35mdirect
66 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Lu, 3 iun - Lu, 10 iun
08:35 - 10:35CRL-CLJ
25h 00m2 escale
17:40 - 19:15CLJ-CRL
2h 35mdirect
74 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Ma, 4 iun - Ma, 11 iun
08:45 - 12:10CRL-CLJ
2h 25mdirect
17:00 - 08:00CLJ-CRL
16h 00m1 escală
Jo, 30 mai - Lu, 3 iun
08:35 - 20:40CRL-CLJ
11h 05m1 escală
17:40 - 19:15CLJ-CRL
2h 35mdirect
Ma, 4 iun - Ma, 11 iun
06:55 - 13:15BRU-CLJ
5h 20m1 escală
18:15 - 22:10CLJ-BRU
4h 55m1 escală
142 €Lufthansa
Găsește oferta
Sâ, 8 iun - Lu, 10 iun
13:55 - 00:45BRU-CLJ
9h 50m1 escală
06:00 - 15:50CLJ-BRU
10h 50m1 escală
151 €Lufthansa
Găsește oferta
Vi, 24 mai - Du, 26 mai
19:40 - 08:25BRU-CLJ
11h 45m1 escală
19:50 - 09:45CLJ-BRU
14h 55m1 escală
248 €TAROM
Găsește oferta
Du, 14 iul - Du, 21 iul
19:55 - 13:20BRU-CLJ
16h 25m1 escală
18:05 - 22:25CLJ-BRU
5h 20m1 escală
287 €LOT
Găsește oferta
Lu, 5 aug - Lu, 19 aug
10:15 - 17:30BRU-CLJ
6h 15m1 escală
18:05 - 22:25CLJ-BRU
5h 20m1 escală
310 €LOT
Găsește oferta
Vi, 2 aug - Lu, 19 aug

Zboruri din Bruxellescătre Cluj-Napoca -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bruxellescătre Cluj-Napoca pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Bruxellescătre Cluj-Napoca?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Bruxellescătre Cluj-Napoca.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Bruxellescătre Cluj-Napoca costă 23 €, între Aeroportul Bruxelles S. Charleroi și Cluj-Napoca. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 50 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bruxelles în Cluj-Napoca?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bruxellescătre Cluj-Napoca accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Bruxelles - Cluj-Napoca, joi este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar sâmbătă, cea mai scumpă. Pentru a călători din Cluj-Napoca înapoi în Bruxelles, cele mai bune oferte se găsesc de obicei luni, iar vineri, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bruxellescătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bruxelles din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bruxellescătre Cluj-Napoca este noiembrie, iar biletele costă în medie 40 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 190 € și 169 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bruxellescătre Cluj-Napoca?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Cluj-Napocacătre Bruxelles elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Bruxelles către Cluj-Napoca, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 2 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 26 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bruxelles în Cluj-Napoca?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cel mai ieftin zbor dus-întors din Bruxelles în Cluj-Napoca găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore a fost de 56 € (cu Ryanair), urmat de 66 € (cu Wizz Air Malta). Au mai fost găsite oferte pentru zboruri doar dus începând de la 34 € (cu Wizz Air Malta) sau de la 50 € (cu Ryanair).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bruxelles șiCluj-Napoca?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Bruxellescătre Cluj-Napoca Acestea sunt Ryanair și Wizz Air Malta. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Ryanair, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 25 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Bruxelles și Cluj-Napoca zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 2 zboruri directe, care decolează din Bruxelles și aterizează în Cluj-Napoca, cu o durată medie de zbor de 2h 22m. Cel mai comun moment de plecare este 08:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână, se operează 12 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este marți, când decolează 17% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de duminică.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bruxelles și Cluj-Napoca?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bruxelles în Cluj-Napoca?

Pentru zborul în Cluj-Napoca din Bruxelles nu există rute directe: implică minim o escală. Durata celui mai scurt zbor este de 2h 20m.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

34 €
Zbor din Bruxelles S. Charleroi către Cluj-Napoca

Când să rezervi zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bruxelles către Cluj-Napoca based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bruxelles către Cluj-Napoca

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca?

  Atunci când decolezi din Bruxelles, vei folosi unul dintre aceste aeroporturi: Bruxelles-National sau Bruxelles S. Charleroi. Vei ateriza pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bruxelles către Cluj-Napoca?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bruxelles către Cluj-Napoca?

  Star Alliance, și SkyTeam sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Bruxelles și Cluj-Napoca, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bruxelles către Cluj-Napoca în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Cluj-Napoca din Bruxelles să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bruxelles către Cluj-Napoca?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Cluj-Napoca cu o companie aeriană și înapoi către Bruxelles cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bruxelles către Cluj-Napoca?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Cluj-Napoca din Bruxelles, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Bruxelles către Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj?

Află care companii aeriene zboară direct din Bruxelles către Internațional Avram Iancu Cluj, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bruxelles - Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj

luni

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

marți

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

joi

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj - Bruxelles

luni

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

marți

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

miercuri

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

joi

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

sâmbătă

Ryanair, Wizz Air Malta

Ryanair, Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bruxelles către Cluj-Napoca

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bruxellescătre Cluj-Napocagăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
20/5Lu
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
34 €
18/5
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
48 €
18/7Jo
DirectRyanair
2h 20mCRL-CLJ
50 €
17/8
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
55 €
18/5
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
56 €
3/6Lu
1 EscalăLufthansa
5h 00mBRU-CLJ
85 €
3/6Lu
1 Escală
11h 25mCRL-CLJ
98 €
30/5Jo
1 EscalăLufthansa
5h 00mBRU-CLJ
100 €
10/6Lu
1 Escală
11h 25mCRL-CLJ
103 €
10/6Lu
2 EscaleSWISS
7h 00mBRU-CLJ
606 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Bruxellescătre Cluj-Napoca.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bruxelles către Cluj-Napoca that are departing in the next 10 days.
16/5Jo
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
18/5
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
97 €
16/5Jo
mai multe opririWizz Air Malta
18h 05mCRL-CLJ
18/5
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
135 €
16/5Jo
mai multe opririWizz Air Malta
18h 05mCRL-CLJ
18/5
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
136 €
15/5Mi
Direct
2h 20mCRL-CLJ
21/5Ma
mai multe opriri
14h 20mCLJ-CRL
149 €
17/5Vi
DirectWizz Air Malta
2h 25mCRL-CLJ
16/6Du
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
164 €
15/5Mi
mai multe opririWizz Air Malta
13h 45mCRL-CLJ
21/5Ma
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
188 €
17/5Vi
mai multe opririWizz Air Malta
24h 45mCRL-CLJ
16/6Du
DirectWizz Air Malta
2h 35mCLJ-CRL
188 €
16/5Jo
mai multe opririLufthansa
3h 35mBRU-CLJ
18/5
mai multe opririLufthansa
10h 40mCLJ-BRU
248 €
16/5Jo
mai multe opririLufthansa
9h 05mBRU-CLJ
18/5
mai multe opririLufthansa
5h 15mCLJ-BRU
299 €
17/5Vi
mai multe opririLufthansa
5h 20mBRU-CLJ
16/6Du
mai multe opririLufthansa
5h 20mCLJ-BRU
340 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Cluj-Napoca

Oferte zboruri dus-întors:

Cluj-Napoca - Bruxelles

Clasa cabinei: