Getting started with Trips
Ai nevoie de mai mult ajutor??


1. Către ce adresă de e-mail trebuie să redirecționez confirmările rezervărilor?

Redirecționează rezervările confirmărilor de călătorie din inboxul tău către trips@kayak.com. Dacă nu ai un cont KAYAK pentru adresa ta de e-mail, noi vom crea unul automat pentru tine și îți vom trimite un e-mail de confirmare. Pentru confirmarea contului, fă clic pe linkul din e-mailul pe care ți l-am trimis.

go to top

2. Pot menționa călătoria pentru care vreau să adaug o confirmare a rezervării?

Poți menționa numele călătoriei în care vrei să fie adăugată informația. Pentru a face acest lucru, introdu în subiectul e-mailul numele călătoriei care te interesează și pe care deja ai creat-o și redirecționează-l către trips@kayak.com.

go to top

3. Pot redirecționa confirmări ale rezervărilor către serviciul Călătorii pentru mai multe adrese de e-mail?

Da. În paginaSetări Călătorii există o secțiune cu titlul „Confirmări ale rezervărilor”. Adaugă orice adresă de e-mail de pe care vrei să redirecționezi confirmări. Te rugăm să ai în vedere că persoanele care dețin adresele de e-mail trebuie să confirme faptul că vor ca respectivele confirmări să fie adăugate în pagina ta de Călătorii, și nu în a lor.

go to top

4. Ce fel de e-mailuri gestionează serviciul Călătorii?

Aproape orice, atâta vreme cât redirecționezi e-mailul din inboxul tău (și nu direct din contul furnizorului). Se acceptă text simplu, HTML, atașamente etc.

go to top

5. Am redirecționat confirmarea rezervării mele către trips@kayak.com, dar nu apare în tabloul de bord. Ce pot să fac?

Încearcă mai întâi să te deconectezi și să te conectezi înapoi. Dacă, în continuare, călătoria nu apare, este foarte probabil să fi redirecționat confirmarea de pe o altă adresă de e-mail decât cea pe care ai folosit-o ca să te conectezi la KAYAK. Acest lucru se întâmplă cel mai frecvent pe smartphone-uri care folosesc adrese de e-mail diferite pentru a se conecta pe web și pe telefon.

go to top

6. Cine îmi poate vedea Călătoriile?

Dacă ai publicat sau ai trimis un link pentru vreuna din călătoriile tale, aceasta va putea fi văzută de oricine are linkul. Dar nu îți face griji - nu vor apărea informații sensibile, precum detaliile de rezervare sau de plată, numele călătorului sau adresa de e-mail. De asemenea, călătoriile tale nu sunt vizibile pentru motoarele de căutare.

Dacă vrei ca cineva să poată vedea informațiile de rezervare din călătoria ta, îi poți conferi pur și simplu statut de colaborator. Fă clic pe linkul „Partajează” din partea de sus a paginii călătorie, introdu adresa de e-mail a persoanei respective și bifează căsuța „Poate edita această călătorie”. Din motive de securitate, doar utilizatorii înregistrați KAYAK pot avea acces la informațiile rezervării tale.

Dacă vrei să partajezi în mod automat cu cineva toate călătoriile pe care le creezi, poți seta acest lucru din pagina Setări Călătorii. Adaugă adresa respectivă de e-mail în câmpul „Partajează automat noile călătorii cu”

mergi la început