Descoperă Trips

Bun venit la Trips, soluția KAYAK pentru a-ți putea accesa itinerariile de călătorie de acasă, de la birou sau de pe drum.

  • Redirecționează-ți confirmările rezervărilor de pe adresa ta de e-mail către trips@kayak.com, iar noi vom crea un itinerar de călătorie pentru tine. Dacă nu există deja un cont KAYAK asocial cu acea adresă, vom crea unul și îți vom trimite un e-mail de verificare a contului. După ce faci clic pe “confirm” suntem gata să începem.

    Pentru a-ți vedea călătoriile, fă clic pe butonul corespunzător, aflat în colțul de sus din dreapta al fiecărei pagini din versiunea web a site-ului KAYAK. Pe dispozitivele noastre mobile, Trips este una din alegerile de pe ecranul de pornire, alături de Zboruri, Cazări etc.

    Dacă ai mai mult de o adresă de e-mail unde vrei să redirecționezi confirmările rezervărilor, adaugă-le ca „expeditori” în secțiunea etichetată “Conformările rezervărilor” din pagina Setări Trips.

    Serviciul Trips nu acceptă chitanțe de rezervări trimise direct din partea furnizorilor. Confirmările rezervările trebuie redirecționate către tine, de pe contul adresei de e-mail.

  • Ai un smartphone? Descarcă aplicația mobilă KAYAK pentru a-ți putea accesa itinerariile de călătorii de oriunde te-ai afla. După ce ai descărcat aplicația, asigură-te că accesezi pagina Setări Trips și că îți adaugi numărul de telefon mobil pentru a primi Alerte despre starea zborului prin SMS.

    Se trimit E-mailuri cu alerte privind starea zborului în mod implicit către adresa de e-mail asociată contului KAYAK. Alertele de zbor pot fi dezactivate pentru o călătorie anume, din meniul cu informațiile despre călătorie. Călătoriile care au alertele dezactivate sunt marcate cu o pictogramă cu alarma „activat”. KAYAK trimite alerte pentru următoarele: memento de check-in cu 24 de ore înainte, cu trei ore înainte de plecare, întârzieri de zbor și notificări în caz de anulare, schimbări de poartă și de terminal, informații privind conexiunile, sosirile la timp și revendicarea bagajelor.

  • Partajează călătoriile cu alți oameni. În mod implicit, călătoriile tale pot fi văzute doar de către tine. Nu pot fi căutate, găsite sau accesate de nimeni care nu are linkul lor.

    Dacă plănuiești să faci o călătorie cu cineva sau să vizitezi pe cineva pe care l-ar ajuta să îți cunoască planurile de călătorie, îi poți acorda acces doar la acea Călătorie, făcând clic pe “partaja această călătorie“ din secțiunea cu rezumatul călătoriei, în partea superioară. Atunci când partajezi o Călătorie cu cineva, poți decide dacă îi acorzi sau nu accesul la vizualizare sau la editare. Oferirea a altor persoane acces la editarea unei Călătorii este o modalitate de a colabora la planurile Călătoriei atunci când sunt implicate mai multe persoane.

    Dacă este cineva cu care vrei să partajezi toate Călătoriile, trebuie să îi adaugi adresa de e-mail în secțiunea marcată cu “Împărtășește noile călătorii cu...” din pagina Setări Trips. Poți decide atunci dacă vrei sau nu să le oferi acces la vizualizare sau la editare.

  • Adaugă-ți călătoriile în calendar. Din pagina Setări Trips page, copiază linkul pentru fluxul calendarului, iar apoi urmează instrucțiunile despre cum să adaugi linkul în aplicația calendarului tău.

Întrebări frecvente despre Trips
Ai nevoie de mai mult ajutor?