Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

AOI - BUH

Găsește zboruri ieftine din Ancona către Bucureşti

1 adult
0 bagaje
Mi 14/8
Mi 21/8
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.191.404 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Anconacătre Bucureşti (AOI-BUH)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Anconacătre Bucureşti care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
AOI-BUH
1643 kmmai multe opriri
BUH-AOI
1643 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Anconacătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Anconacătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Anconacătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Anconacătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Anconacătre Bucureşti costă 48 €, între Ancona și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 96 €.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Ancona și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Ancona către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Ancona către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Ancona către Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Ancona către Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Ancona către Bucureşti este ATR 72-201 / 202.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Ancona către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Ancona către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Ancona către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Ancona să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Ancona către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Ancona cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Ancona către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Ancona, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Ancona către Bucureşti

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1643 kmAOI-BUH

Caută după escale

Zboruri Ancona - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Ancona

Clasa cabinei:

95 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: