Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

BCM - FCO

Găsește zboruri ieftine din Bacău în Roma Leonardo da Vinci

1 adult
0 bagaje
Ma 20/8
Ma 27/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Roma Leonardo da Vinci

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bacău către Roma.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bacău către Roma.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.527.587 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bacăucătre Leonardo da Vinci (BCM-FCO)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Bacăucătre Leonardo da Vinci care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
BCM-FCO
2h 10mdirect
FCO-BCM
2h 15mdirect
BCM-FCO
2h 15mdirect
FCO-BCM
2h 15mdirect

Zboruri din Bacăucătre Leonardo da Vinci -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bacăucătre Leonardo da Vinci pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bacău în Roma Leonardo da Vinci?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bacăucătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Pentru zborul Bacău - Roma Leonardo da Vinci, miercuri este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar duminică, cea mai scumpă. Pentru a călători din Roma Leonardo da Vinci înapoi în Bacău, cele mai bune oferte se găsesc de obicei luni, iar sâmbătă, cele mai scumpe.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bacăucătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bacău din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bacăucătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci este mai, iar biletele costă în medie 77 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 174 € și 156 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bacăucătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Roma Leonardo da Vincicătre Bacău elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Bacău către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 4 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 31 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Bacău șiAeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Bacău către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci.
Există două companii aeriene care operează zboruri directe din Bacăucătre Aeroportul Roma Leonardo da Vinci Acestea sunt Aeroitalia și Dan Air. Cea mai ieftină companie aeriană pentru această rută este Aeroitalia, iar cea mai bună ofertă găsită pentru un zbor doar dus este 63 €. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Aeroitalia.

Câte zboruri există între Bacău și Aeroportul Roma Leonardo da Vinci zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 2 zboruri directe, care decolează din Bacău și aterizează în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, cu o durată medie de zbor de 2h 12m. Cel mai comun moment de plecare este 07:00, iar cele mai multe zboruri decolează după-amiaza. În fiecare săptămână, se operează 11 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 18% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de marți.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Bacău și Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Bacău în Roma Leonardo da Vinci?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Bacău la 07:25 și vor ateriza în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci la08:40.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bacău în Roma Leonardo da Vinci?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Bacăucătre Bacău decolează la 18:40 și aterizează la 19:50.

Bine de știut

În afara sezonului

noiembrie

Sezon de vârf

mai
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 18%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 37%.

Când să rezervi zborurile din Bacău către Leonardo da Vinci

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bacău către Leonardo da Vinci based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bacău în Roma Leonardo da Vinci

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bacău în Roma Leonardo da Vinci?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bacău în Roma Leonardo da Vinci este Boeing 737-800.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bacău în Roma Leonardo da Vinci?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bacău în Roma Leonardo da Vinci.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bacău către Roma Leonardo da Vinci?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bacău către Roma Leonardo da Vinci.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bacău în Roma Leonardo da Vinci în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bacău către Roma Leonardo da Vinci este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bacău către Roma Leonardo da Vinci?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Roma Leonardo da Vinci și înapoi, în Bacău, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bacău în Roma Leonardo da Vinci?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bacău în Roma Leonardo da Vinci, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Bacău către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 39 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 106 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bacau către Roma Leonardo da Vinci?

Află care companii aeriene zboară direct din Aeroportul Bacau către Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bacau - Roma Leonardo da Vinci

luni

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

marți

Aeroitalia

Aeroitalia

miercuri

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

joi

Aeroitalia

Aeroitalia

vineri

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

sâmbătă

Aeroitalia

Aeroitalia

duminică

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Roma Leonardo da Vinci - Bacau

luni

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

marți

Aeroitalia

Aeroitalia

miercuri

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

joi

Aeroitalia

Aeroitalia

vineri

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

sâmbătă

Aeroitalia

Aeroitalia

duminică

Aeroitalia,Dan Air

Aeroitalia,Dan Air

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bacău către Roma

Oferte zboruri doar dus

DirectAeroitalia
2h 10mBCM-FCO
DirectDan Air
2h 15mBCM-FCO

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Zboruri Bacău - Roma Leonardo da Vinci

Oferte zboruri dus-întors:

Roma Leonardo da Vinci - Bacău

Clasa cabinei:

66 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: