Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

BAY - BUH

Găsește zboruri ieftine din Baia Mare către Bucureşti

1 adult
Jo 28/3
Jo 4/4

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Baia Mare către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Baia Mare către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.103.318 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Baia Mare către Bucureşti

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte pentru zborurile din Baia Marecătre Bucureşti disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile oferite de cele mai populare companii aeriene alese de utilizatorii KAYAK pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zborurile dus-întors din Baia Marecătre Bucureşti

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Baia Marecătre Bucureşti.

Oferte recente la zborurile doar-dus din Baia Mare către Bucureşti

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Baia Marecătre Bucureşti găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente de ultim moment la zborurile din Baia Mare către Bucureşti

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Baia Marecătre Bucureşti.

Oferte recente de zbor directedin Baia Mare către Bucureşti

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Baia Mare către Bucureşti, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Baia Marecătre Bucureşti

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Baia Marecătre Bucureşti.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Bucureşti

Cele mai ieftine bilete de avion către Bucureşti găsite recent pe KAYAK.
BAY-BUH
663 kmmai multe opriri
BUH-BAY
663 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
BAY-BUH
663 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Baia Marecătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Baia Marecătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Baia Marecătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Baia Marecătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Baia Marecătre Bucureşti costă 45 € și este de la Baia Mare la Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu. În medie, cele mai bune prețuri se găsesc dacă zbori pe această rută.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Baia Mare în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Baia Marecătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Bucureşti va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de sâmbătă și mai scump, într-o duminică. Pentru zborul de întoarcere în Baia Mare cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de luni, evitând zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Baia Marecătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Baia Mare din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Baia Marecătre Bucureşti este decembrie, iar biletele costă în medie 104 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și aprilie, iar costul mediu al biletelor de avion este 164 € și 151 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Baia Marecătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Baia Mare elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Baia Marecătre Bucureşti, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 46 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Baia Mare șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Baia Mare către Bucureşti.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Baia Marecătre Bucureşti și este TAROM. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu TAROM pentru această rută este 60 €.

Câte zboruri există între Baia Mare și Bucureşti zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Baia Mare și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 1h 20m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 05:00, iar cele mai multe zboruri decolează noapte. În fiecare săptămână operează 4 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Baia Mare și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Baia Mare către Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Baia Mare la 05:20 și vor ateriza în Bucureşti la06:40.

La ce oră pleacă ultimul zbor din Baia Mare către Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Baia Marecătre Baia Mare decolează la 15:50 și aterizează la 17:10.

Bine de știut

În afara sezonului

martie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 3%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 20%.

Când să rezervi zborurile din Baia Mare către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Baia Mare către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Baia Mare către Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Baia Mare către Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Baia Mare către Bucureşti este ATR 72-201 / 202.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Baia Mare către Bucureşti?

  SkyTeam este singura alianță aeriană care operează zboruri între Baia Mare și Bucureşti.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Baia Mare către Bucureşti?

  Poți rezerva un zbor direct din din Baia Mare către Bucureşti în zilele de pe luni, marți, miercuri, joi, și vineri.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Baia Mare către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Baia Mare către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Baia Mare către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Baia Mare să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Baia Mare către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Baia Mare cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Baia Mare către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Baia Mare, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin 22103 din Baia Mare

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 73 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 138 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Baia Mare către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Baia Mare către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Baia Mare - Bucureşti

luni

TAROM

TAROM

marți

TAROM

TAROM

miercuri

TAROM

TAROM

joi

TAROM

TAROM

vineri

TAROM

TAROM

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Baia Mare

luni

TAROM

TAROM

miercuri

TAROM

TAROM

joi

TAROM

TAROM

vineri

TAROM

TAROM

duminică

TAROM

TAROM

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri Baia Mare - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Baia Mare

Clasa cabinei:

139 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: