Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BAY - PAR

Găsește zboruri ieftine din Baia Mare către Paris

1 adult
0 bagaje
Vi 19/7
Vi 26/7
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.229.043 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Baia Marecătre Paris -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Baia Marecătre Paris pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Baia Marecătre Paris?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Baia Marecătre Paris.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Baia Marecătre Paris costă 98 €, între Baia Mare și Aeroportul Paris-Beauvais. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 141 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Baia Mare în Paris?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Baia Marecătre Paris accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Baia Mare în Paris, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de joi (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Paris, marți este cea mai ieftină zi, iar luni, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Baia Marecătre Paris?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Baia Mare din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Baia Marecătre Paris este noiembrie, iar biletele costă în medie 130 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt ianuarie și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 307 € și 247 €.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Baia Mare și Paris?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

octombrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 63%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 8%.

Când să rezervi zborurile din Baia Mare către Paris

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Baia Mare către Paris based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Baia Mare către Paris

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Baia Mare către Paris?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Baia Mare către Paris este Airbus A321-100/200.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Baia Mare către Paris?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Baia Mare către Paris.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Baia Mare către Paris în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Paris din Baia Mare să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Baia Mare către Paris?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Paris cu o companie aeriană și înapoi către Baia Mare cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Baia Mare către Paris?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Paris din Baia Mare, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin 22103 din Baia Mare

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 137 € sau chiar mai puțin (doar dus).

Rezervă bilete de avion ieftine din Baia Mare către Paris

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2516 kmBAY-PAR

Caută după escale

Zboruri Baia Mare - Paris

Clasa cabinei:

141 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: