BCN - TGM

Găsiți zboruri ieftine de la Barcelona către Târgu Mureş începând cu 215 €.

Acesta este cel mai ieftin preț al unui zbor dus-întors găsit de un utilizator KAYAK în ultimele 72 de ore, căutând un zbor cu plecare pe 13/10. Tarifele se pot modifica și este posibil să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Dă clic pe preț pentru a relua căutarea acestei oferte.
1 adult
Economic
Sâ 4/11
Sâ 11/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

215 €
Zbor din Barcelona către Târgu Mureş

Când să rezervi zborurile din Barcelona-El Prat către Târgu Mureş

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Barcelona-El Prat către Târgu Mureş based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Barcelona din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Târgu Mureşcătre Barcelona elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Barcelona în Târgu Mureş

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Barcelona în Târgu Mureş?

  Prețul biletului de avion către Târgu Mureş va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de miercuri și mai scump, într-o miercuri. Pentru zborul de întoarcere în Barcelona cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de miercuri, evitând zilele de miercuri.

 • La ce oră pleacă primul avion din Barcelona în Târgu Mureş?

  Primul zbor spre Târgu Mureş pleacă din Barcelona la la 10:45.

 • La ce oră pleacă ultimul avion din Barcelona în Târgu Mureş?

  Ultimul zbor spre Târgu Mureş pleacă din Barcelona la la 15:55.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Barcelona și Târgu Mureş?

  Nu există zboruri directe între Barcelona și Târgu Mureş.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Barcelona în Târgu Mureş?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Barcelona către Târgu Mureş?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Barcelona către Târgu Mureş.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Barcelona în Târgu Mureş în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Barcelona către Târgu Mureş este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Barcelona către Târgu Mureş?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Târgu Mureş și înapoi, în Barcelona, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Barcelona în Târgu Mureş?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Barcelona în Târgu Mureş, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Barcelona către Târgu Mureş

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Barcelonacătre Târgu Mureşgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
13/10Vi
3 EscaleMai multe companii aeriene
43h 35mBCN-TGM
215 €
13/10Vi
2 EscaleMai multe companii aeriene
27h 25mBCN-TGM
234 €

Caută după escale

Caută după preț

Zboruri Barcelona - Târgu Mureş

Oferte zboruri dus-întors:

Târgu Mureş - Barcelona

Clasa cabinei: