Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

OTP - GOA

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Genova

1 adult
Vi 17/5
Vi 24/5

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Genova

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Genova.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Genova.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.553.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Henri Coandăcătre Genova -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Genova pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Genova?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Genova este ianuarie, iar biletele costă în medie 44 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 161 € și 149 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Genova?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Genovacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Genova, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 57 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă șiGenova?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Genova.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Genova și este Ryanair. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Ryanair pentru această rută este 58 €.

Câte zboruri există între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Genova zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și aterizează în Genova, cu o durată medie de zbor de 2h 25m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 05:00, iar cele mai multe zboruri decolează noapte. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Genova?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti în Genova?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la 05:50 și vor ateriza în Genova la07:15.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti în Genova?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă decolează la 06:45 și aterizează la 08:10.

Bine de știut

În afara sezonului

decembrie

Sezon de vârf

octombrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 1%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 25%.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Genova

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Genova based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Genova

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Genova?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti către Genova este Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti în Genova?

  Poți rezerva un zbor direct din Bucureşti în Genova pe miercuri, și duminică.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Genova?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Genova.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Genova în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Genova este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Genova?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Genova și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Genova?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Genova, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin din Bucureşti

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 42 € sau chiar mai puțin (doar dus).

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti Henri Coandă către Genova Cristoforo Colombo?

Află care companii aeriene zboară direct din Henri Coandă către Cristoforo Colombo, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti Henri Coandă - Genova Cristoforo Colombo

miercuri

Ryanair

Ryanair

duminică

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Genova Cristoforo Colombo - Bucureşti Henri Coandă

miercuri

Ryanair

Ryanair

duminică

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri Bucureşti - Genova

Oferte zboruri dus-întors:

Genova - Bucureşti

Clasa cabinei:

200 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: