Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

OTP - HAJ

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Hanovra

1 adult
0 bagaje
Sâ 15/6
Sâ 22/6

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Hanovra

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Hanovra.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Hanovra.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.566.405 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Henri Coandăcătre Hanovra -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Hanovra pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Hanovra?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Hanovra accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Hanovra, caută mai degrabă plecări în zilele de vineri și evită-le pe cele în zilele de marți (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Hanovra, luni este cea mai ieftină zi, iar marți, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Hanovra?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Hanovra este septembrie, iar biletele costă în medie 216 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iunie, iar costul mediu al biletelor de avion este 395 € și 372 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Hanovra?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Hanovracătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Hanovra, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 64 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

ianuarie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 30%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 28%.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Hanovra

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Hanovra based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Hanovra

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Hanovra?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Hanovra?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Hanovra.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Hanovra în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Hanovra este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Hanovra?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Hanovra și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Hanovra?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Hanovra, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Zboruri Bucureşti - Hanovra

Oferte zboruri dus-întors:

Hanovra - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: