Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

OTP - NTE

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Nantes

1 adult
0 bagaje
Sâ 20/7
Sâ 27/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Nantes

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Nantes.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Nantes.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.575.007 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Henri Coandăcătre Nantes -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Nantes pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Nantes?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Nantes accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Nantes, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de miercuri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Nantes, luni este cea mai ieftină zi, iar vineri, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Nantes?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Nantes este noiembrie, iar biletele costă în medie 109 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și iunie, iar costul mediu al biletelor de avion este 498 € și 447 €.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 49%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 18%.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Nantes

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Nantes based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Nantes

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Nantes?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Nantes?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Nantes.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Nantes în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Nantes este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Nantes?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Nantes și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Nantes?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Nantes, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Henri Coandă către Nantes.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Nantes. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Henri Coandă către Nantes? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,5
Air FranceScor general bazat pe 1666 evaluări
7,4Confort
8,2Echipaj
7,5Îmbarcare
7,1Divertisment
7,1Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

10,0 ExcelentMirela, oct. 2023OTP - CDG
Citește mai multe despre recenziile Air France

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Nantes

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
3463 kmOTP-NTE

Caută după escale

Zboruri Bucureşti - Nantes

Oferte zboruri dus-întors:

Nantes - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: