Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

OTP - PAR

19 € Găsește zboruri ieftine din Bucureşti Henri Coandă în Paris

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Henri Coandăcătre Paris cu plecare pe 25/7. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Vi 16/8
Vi 23/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Paris

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Paris.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Paris.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 49.111.189 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Henri Coandăcătre Paris (OTP-PAR)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Henri Coandăcătre Paris care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
20:45 - 22:55OTP-BVA
3h 10mdirect
09:15 - 13:10BVA-OTP
2h 55mdirect
Ma, 8 oct - Mi, 9 oct
17:30 - 19:45OTP-BVA
3h 15mdirect
09:45 - 13:40BVA-OTP
2h 55mdirect
46 €Wizz Air Malta
Găsește oferta
Mi, 11 sept - Vi, 13 sept
20:45 - 22:55OTP-BVA
3h 10mdirect
16:20 - 20:20BVA-OTP
3h 00mdirect
62 €Ryanair
Găsește oferta
Ma, 24 sept - Du, 29 sept
20:50 - 23:00OTP-BVA
3h 10mdirect
08:20 - 12:20BVA-OTP
3h 00mdirect
63 €Ryanair
Găsește oferta
Lu, 14 oct - Vi, 18 oct
05:25 - 18:50OTP-CDG
14h 25m1 escală
10:45 - 23:10CDG-OTP
11h 25m1 escală
Lu, 12 aug - Mi, 21 aug
14:35 - 09:50OTP-CDG
20h 15m1 escală
19:35 - 01:50CDG-OTP
5h 15m1 escală
127 €LOT
Găsește oferta
Sâ, 3 aug - Lu, 12 aug
13:10 - 15:30OTP-CDG
3h 20mdirect
12:00 - 15:50CDG-OTP
2h 50mdirect
174 €TAROM
Găsește oferta
Jo, 21 nov - Lu, 9 dec
20:05 - 22:15OTP-CDG
3h 10mdirect
20:10 - 00:05CDG-OTP
2h 55mdirect
176 €Air France
Găsește oferta
Lu, 5 aug - Vi, 16 aug
08:40 - 11:00OTP-CDG
3h 20mdirect
12:00 - 15:50CDG-OTP
2h 50mdirect
181 €TAROM
Găsește oferta
Vi, 11 oct - Du, 13 oct
20:05 - 22:15OTP-CDG
3h 10mdirect
20:10 - 00:05CDG-OTP
2h 55mdirect
185 €Air France
Găsește oferta
Jo, 1 aug - Sâ, 31 aug

Zboruri din Henri Coandăcătre Paris -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Paris pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris costă 23 €, între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Aeroportul Paris-Beauvais. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 71 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă în Paris, ai putea lua în calcul să pleci într-o duminică, evitând zilele de sâmbătă. Pentru întoarcerea în Bucureşti Henri Coandă, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de luni și cele mai scumpe, în cele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris este ianuarie, iar biletele costă în medie 68 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 219 € și 212 €.

Pot economisi bani dacă zbor cu o escală?din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris?

Prețul mediu pentru toate zborurile fără escală, zborurile cu o escală și zborurile cu două escale pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Nu, cu un preț mediu de 434 € pentru această rută, prețurile sunt în general cele mai mici atunci când zbori direct.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Pariscătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Paris, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 66 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cele mai ieftine bilete doar dus din Bucureşti Henri Coandă în Paris au cele cu Ryanair (19 €) și cu Wizz Air Malta (27 €), iar cele mai ieftine pentru o călătorie dus-întors, cu Wizz Air Malta (46 €) și cu Ryanair (62 €).

Care dintre companiile aeriene zboară cel mai des din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

Bucureşti Henri Coandă și Paris sunt conectate de diferite companii aeriene. Companiile aeriene care zboară cel mai des pe această rută sunt Air France (16 zboruri pe săptămână), TAROM (14 zboruri pe săptămână) și Wizz Air Malta. (10 zboruri pe săptămână).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă șiParis?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Paris.
Există 4 companii aeriene care operează zboruri directe din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Paris. Acestea sunt Air France, Ryanair, TAROM și Wizz Air Malta. Cel mai ieftin preț dintre toate companiile aeriene care operează zboruri pe această rută a fost găsit cu Ryanair la 28 € pentru un zbor doar dus. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Ryanair.

Câte zboruri există între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Paris zilnic?

În fiecare zi se operează între 5 și 8 zboruri directe, care decolează din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și aterizează în Paris, cu o durată medie de zbor de 3h 14m. Cel mai comun moment de plecare este 06:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Paris Charles de Gaulle. În fiecare săptămână, se operează 47 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este luni, când decolează 17% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de vineri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Paris?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există 3 opțiuni de clasă de cabină disponibile pentru ruta respectivă. Acestea sunt Business, Economy și Prem Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

Zborurile directe străbat distanța de 2.998 km, care desparte Bucureşti Henri Coandă de Paris, în aproximativ 3h 10m.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la 05:45 și vor ateriza în Paris la07:55.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă decolează la 20:50 și aterizează la 23:00.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

octombrie

Cel mai ieftin zbor

19 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 52%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 10%.
Zbor din Bucureşti către Paris-Beauvais

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Paris

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Paris based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti Henri Coandă în Paris

 • Ce companii aeriene oferă Wi-Fi la bordul aeronavelor pentru zborul din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

  Emirates, și flydubai oferă serviciu Wi-Fi la bord pentru zborul din Bucureşti Henri Coandă către Paris.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti Henri Coandă către Paris este Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

  SkyTeam este singura alianță aeriană care operează zboruri între Bucureşti Henri Coandă și Paris.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Bucureşti Henri Coandă în Paris.

 • Care este cea mai bună companie aeriană pentru zboruri din Bucureşti către Paris, Wizz Air Malta sau Ryanair?

  Cele mai populare două companii aeriene printre utilizatorii KAYAK pentru zborurile din Bucureşti către Paris sunt Wizz Air Malta și Ryanair. Cu un preț mediu pentru această rută de 100 € și un rating de 6,9, Wizz Air Malta este cea mai populară alegere. Ryanair este, de asemenea, o alegere excelentă pentru acest traseu, cu un preț mediu de 56 € și un rating de 6,8.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti Henri Coandă către Paris?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti Henri Coandă către Paris.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti Henri Coandă în Paris în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti Henri Coandă către Paris este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti Henri Coandă către Paris?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Paris și înapoi, în Bucureşti Henri Coandă, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti Henri Coandă în Paris?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă în Paris, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin din Bucureşti Henri Coandă

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 37 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 96 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti Henri Coandă către Paris?

Află care companii aeriene zboară direct din Henri Coandă către Paris, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti Henri Coandă - Paris

luni

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

marți

Aeromexico,Air Austral,Air France, +7 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +8 multe altele

miercuri

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

joi

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

vineri

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

sâmbătă

Aeromexico,Air Austral,Air France, +6 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +7 multe altele

duminică

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Paris - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

marți

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

miercuri

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

joi

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

vineri

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

sâmbătă

Aeromexico,Air Austral,Air France, +7 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +8 multe altele

duminică

Aeromexico,Air Austral,Air France, +8 multe altele

Aeromexico,Air Austral, +9 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene zboară din Henri Coandă către Paris.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Paris. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Henri Coandă către Paris? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,5
Air FranceScor general bazat pe 1633 evaluări
7,5Îmbarcare
8,2Echipaj
7,1Mâncare
7,4Confort
7,0Divertisment
Evaluările companiei aeriene

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

10,0 ExcelentMirela, oct. 2023OTP - CDG
Citește mai multe despre recenziile Air France

Imbarcarea in timp, fara intarzieri.La bord o mancare mai calitativa nutritional, nu doar gustari dulci.Ar trebui combinate cu ceva sarat si proteic. In rest excelent, personal ok, zbor ok, in timp, chiar daca s-a plecat cu intarziere. Poate ar fi de folos sa existe partea de divertisment la bord, reviste, etc.

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Paris

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Bucureşticătre Parisgăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
25/7Jo
DirectRyanair
3h 10mOTP-BVA
19 €
15/10Ma
DirectRyanair
3h 10mOTP-BVA
20 €
1/8Jo
DirectWizz Air Malta
3h 15mOTP-BVA
27 €
28/7Du
DirectWizz Air Malta
3h 15mOTP-BVA
28 €
29/7Lu
1 EscalăWizz Air
13h 45mOTP-ORY
63 €
29/7Lu
1 EscalăWizz Air
13h 45mOTP-ORY
64 €
27/8Ma
DirectTAROM
3h 20mOTP-CDG
144 €
27/8Ma
DirectTAROM
3h 20mOTP-CDG
146 €
27/7
1 EscalăLOT
9h 10mOTP-CDG
151 €
23/7Ma
1 EscalăLOT
11h 30mOTP-CDG
175 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Henri Coandăcătre Paris.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Bucureşti către Paris that are departing in the next 10 days.
21/7Du
DirectWizz Air Malta
3h 15mOTP-BVA
21/10Lu
DirectWizz Air Malta
2h 55mBVA-OTP
93 €
22/7Lu
DirectRyanair
3h 10mOTP-BVA
24/7Mi
mai multe opririRyanair
18h 10mBVA-OTP
158 €
22/7Lu
DirectWizz Air Malta
3h 15mOTP-BVA
5/8Lu
DirectWizz Air Malta
2h 55mBVA-OTP
166 €
22/7Lu
Direct
3h 15mOTP-BVA
3/8
mai multe opriri
21h 20mBVA-OTP
185 €
22/7Lu
DirectAir France
3h 10mOTP-CDG
8/8Jo
DirectAir France
2h 55mCDG-OTP
216 €
21/7Du
DirectAir France
3h 10mOTP-CDG
21/10Lu
DirectAir France
2h 55mCDG-OTP
218 €
22/7Lu
mai multe opririLOT
14h 25mOTP-CDG
8/8Jo
mai multe opririLOT
5h 05mCDG-OTP
263 €
22/7Lu
mai multe opririLOT
18h 20mOTP-CDG
25/7Jo
mai multe opririLOT
17h 15mCDG-OTP
269 €
20/7
DirectTAROM
3h 20mOTP-CDG
21/7Du
DirectTAROM
2h 50mCDG-OTP
311 €
18/7Jo
DirectTAROM
3h 20mOTP-CDG
21/7Du
DirectTAROM
2h 50mCDG-OTP
315 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri Bucureşti Henri Coandă - Paris

Oferte zboruri dus-întors:

Paris - Bucureşti Henri Coandă

Clasa cabinei:

15.494 €
692 €
1.283 €
71 €