Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

OTP - PEG

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Perugia

1 adult
0 bagaje
Du 16/6
Du 23/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.211.976 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Henri Coandăcătre Perugia -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Henri Coandăcătre Perugia pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Perugia?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Perugiacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Perugia, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 42 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă șiPerugia?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Perugia.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Perugia și este Ryanair. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Ryanair pentru această rută este 41 €.

Câte zboruri există între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Perugia zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și aterizează în Perugia, cu o durată medie de zbor de 2h 10m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 06:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața. În fiecare săptămână operează 2 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Bucureşti Henri Coandă și Perugia?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Bucureşti în Perugia?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Aeroportul Bucureşti Henri Coandă la 06:20 și vor ateriza în Perugia la07:30.

La ce oră pleacă ultimul avion din Bucureşti în Perugia?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă decolează la 15:30 și aterizează la 16:40.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Perugia

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Perugia based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Perugia

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Perugia?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti către Perugia este Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Bucureşti în Perugia?

  Poți rezerva un zbor direct din Bucureşti în Perugia pe miercuri, și sâmbătă.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Perugia?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Perugia.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Perugia în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Perugia este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Perugia?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Perugia și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Perugia?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Perugia, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Perugia

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 137 € sau chiar mai puțin (doar dus).

Preferi să zbori fără escală de la Bucureşti Henri Coandă către Perugia Sant Egidio?

Află care companii aeriene zboară direct din Henri Coandă către Sant Egidio, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Bucureşti Henri Coandă - Perugia Sant Egidio

miercuri

Ryanair

Ryanair

sâmbătă

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Perugia Sant Egidio - Bucureşti Henri Coandă

miercuri

Ryanair

Ryanair

sâmbătă

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Perugia

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1771 kmOTP-PEG

Caută după escale

Zboruri Bucureşti - Perugia

Oferte zboruri dus-întors:

Perugia - Bucureşti

Clasa cabinei:

148 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: