OTP - JSI

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti în Skiathos

1 adult
Economic
Jo 2/11
Jo 9/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Skiathos

Acestea sunt companiile aeriene alese cel mai des de utilizatorii KAYAK în căutările de zboruridin Bucureşti către Skiathos.
Acestea sunt companiile aeriene alese cel mai des de utilizatorii KAYAK în căutările de zboruridin Bucureşti către Skiathos.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

ianuarie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 0%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 0%.

Când să rezervi zborurile din Henri Coandă către Skiathos

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Henri Coandă către Skiathos based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Skiathoscătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Top tips for finding a cheap flight from Bucureşti to Skiathos

 • Cauți un zbor ieftin ? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 64 € sau chiar mai puțin (zbor dus-întors).
 • Rezervă cu cel puțin 1 săptămâni înainte de plecare pentru a beneficia de un preț sub medie.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti în Skiathos

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Skiathos?

  Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Bucureşti în Skiathos, caută mai degrabă plecări în zilele de marți și evită-le pe cele în zilele de marți (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Skiathos, marți este cea mai ieftină zi, iar marți, cea mai scumpă.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Bucureşti și Skiathos?

  Nu există zboruri directe între Bucureşti și Skiathos.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti în Skiathos?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Bucureşti către Skiathos este Airbus A321neo.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti către Skiathos?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Skiathos.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti în Skiathos în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti către Skiathos este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Skiathos?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Skiathos și înapoi, în Bucureşti, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti în Skiathos?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti în Skiathos, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Principalele companii aeriene care zboară din Henri Coandă către Skiathos.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Bucureşti către Skiathos. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori la clasa întâi din Henri Coandă către Skiathos? Evaluările lăsate pe KAYAK pentru companiile aeriene includ un scor total pentru fiecare companie, bazat pe o serie de factori, precum nivelul de confort, procesul de îmbarcare, divertismentul la bord și multe altele. Cu ajutorul lor poți lua cea mai bună decizie. Vezi notele companiilor aeriene conform evaluărilor lăsate pe KAYAK.
7,8
Aegean AirlinesScor general bazat pe 3095 evaluări
76food
81overall
79boarding
85crew
79comfort
67entertainment
Evaluările companiei aeriene

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Citește mai multe despre Aegean Airlines

Mi-a plăcut aterizarea și echipajul de bord Nu mi-a plăcut verificarea actelor de îmbarcare de către o persoană care vorbea întruna la telefon, întârziind astfel îmbarcarea și inducând astfel o stare de ușoară nervozitate

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Skiathos

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1025 kmOTP-JSI

Caută după escale

Zboruri Bucureşti - Skiathos

Oferte zboruri dus-întors:

Skiathos - Bucureşti

Clasa cabinei:

59 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: