Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

BBU - CHQ

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Chania

1 adult
0 bagaje
Sâ 22/6
Sâ 29/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 43.604.079 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Bucureşticătre Chania (BBU-CHQ)

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte la zborurile din Bucureşti către Chania disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile celor mai populare companii aeriene alese de utilizatorii noștri pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zboruri dus-întors din Bucureşti către Chania

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Bucureşticătre Chania.

Oferte recente la zboruri doar dus din Bucureşti către Chania

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Bucureşticătre Chania găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente la zborurile de ultim moment din Bucureşti către Chania

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Bucureşticătre Chania.

Oferte recente la zborurile directe din Bucureşti către Chania

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Bucureşti către Chania, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Bucureşti către Chania

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Bucureşticătre Chania.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Chania

Cele mai ieftine bilete de avion către Chania găsite recent pe KAYAK.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
BBU-CHQ
1626 kmmai multe opriri
CHQ-BBU
1626 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
BBU-CHQ
1626 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Bucureşticătre Chania -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Chania pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicucătre Chania?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicucătre Chania este octombrie, iar biletele costă în medie 92 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și februarie, iar costul mediu al biletelor de avion este 226 € și 219 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicucătre Chania?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Chaniacătre Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Chania, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 2 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 61 zile înainte de plecare.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Chania

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Chania based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Chania

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Chania?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Chania?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Chania.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Chania în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Chania este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu către Chania?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Chania și înapoi, în Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Chania?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu în Chania, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Chania

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1626 kmBBU-CHQ

Caută după escale

Zboruri Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu - Chania

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: