Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BUH - BRE

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către Bremen

1 adult
0 bagaje
Mi 17/7
Mi 24/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bremen

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bremen.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Bremen.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.229.043 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bucureşticătre Bremen -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Bremen pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în Bremen?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Bucureşticătre Bremen accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Bucureşti în Bremen, ai putea lua în calcul să pleci într-o luni, evitând zilele de duminică. Pentru întoarcerea în Bucureşti, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de luni și cele mai scumpe, în cele de miercuri.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Bremen?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Bremen este februarie, iar biletele costă în medie 163 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și aprilie, iar costul mediu al biletelor de avion este 354 € și 307 €.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

iulie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 34%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 43%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Bremen

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Bremen based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către Bremen

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către Bremen?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către Bremen?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Bremen.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către Bremen în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bremen din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Bremen?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bremen cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către Bremen?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bremen din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Bremen

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2547 kmBUH-BRE

Caută după escale

Zboruri către Bremen

Oferte zboruri dus-întors:

Bremen - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: