BUH - MSY

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către New Orleans

1 adult
Economic
Jo 2/11
Jo 9/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către New Orleans

Acestea sunt companiile aeriene alese cel mai des de utilizatorii KAYAK în căutările de zboruridin Bucureşti către New Orleans.
Acestea sunt companiile aeriene alese cel mai des de utilizatorii KAYAK în căutările de zboruridin Bucureşti către New Orleans.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 34%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 1%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către New Orleans

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către New Orleans based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin New Orleanscătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Top tips for finding a cheap flight din Bucureşti către New Orleans

 • Sezonul de vârf este considerat a fi octombrie, noiembrie și decembrie. Cea mai ieftină lună pentru a zbura este februarie.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către New Orleans

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Bucureşti în New Orleans?

  Pentru zborul Bucureşti - New Orleans, marți este, în medie, cea mai ieftină zi pentru a zbura, iar marți, cea mai scumpă. Pentru a călători din New Orleans înapoi în Bucureşti, cele mai bune oferte se găsesc de obicei marți, iar luni, cele mai scumpe.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Bucureşti și New Orleans?

  Nu există zboruri directe din Bucureşti și către New Orleans.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către New Orleans?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către New Orleans?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către New Orleans.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către New Orleans în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către New Orleans din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către New Orleans?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către New Orleans cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către New Orleans?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către New Orleans din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către New Orleans

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
15322 kmBUH-MSY

Caută după escale

Zboruri către New Orleans

Oferte zboruri dus-întors:

New Orleans - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: