Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

BUH - PUJ

Găsește zboruri ieftine din Bucureşti către Punta Cana

1 adult
Sâ 18/5
Sâ 25/5

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Punta Cana

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Punta Cana.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Bucureşti către Punta Cana.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.553.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Bucureşticătre Punta Cana -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Bucureşticătre Punta Cana pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Bucureşticătre Punta Cana?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Bucureşti din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Bucureşticătre Punta Cana este martie, iar biletele costă în medie 707 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 1.175 € și 1.167 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Bucureşticătre Punta Cana?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Punta Canacătre Bucureşti elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Bucureşticătre Punta Cana, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 33 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

iulie

Sezon de vârf

decembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 23%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 18%.

Când să rezervi zborurile din Bucureşti către Punta Cana

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Bucureşti către Punta Cana based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Bucureşti către Punta Cana

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Bucureşti către Punta Cana?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Bucureşti către Punta Cana?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Bucureşti către Punta Cana.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Bucureşti către Punta Cana în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Punta Cana din Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Bucureşti către Punta Cana?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Punta Cana cu o companie aeriană și înapoi către Bucureşti cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Bucureşti către Punta Cana?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Punta Cana din Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Bucureşti către Punta Cana

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
14341 kmBUH-PUJ

Caută după escale

Zboruri către Punta Cana

Oferte zboruri dus-întors:

Punta Cana - Bucureşti

Clasa cabinei:

Descoperă destinații: