Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

CPT - BUH

Găsește zboruri ieftine din Cape Town către Bucureşti

1 adult
Sâ 30/3
Sâ 6/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.972.716 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Cape Town către Bucureşti

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte pentru zborurile din Cape Towncătre Bucureşti disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile oferite de cele mai populare companii aeriene alese de utilizatorii KAYAK pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zborurile dus-întors din Cape Towncătre Bucureşti

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Cape Towncătre Bucureşti.

Oferte recente la zborurile doar-dus din Cape Town către Bucureşti

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Cape Towncătre Bucureşti găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente de ultim moment la zborurile din Cape Town către Bucureşti

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Cape Towncătre Bucureşti.

Oferte recente de zbor directedin Cape Town către Bucureşti

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Cape Town către Bucureşti, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Cape Towncătre Bucureşti

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Cape Towncătre Bucureşti.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Bucureşti

Cele mai ieftine bilete de avion către Bucureşti găsite recent pe KAYAK.
CPT-BUH
14074 kmmai multe opriri
BUH-CPT
14074 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
CPT-BUH
14074 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Cape Towncătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cape Towncătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cape Towncătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cape Town din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cape Towncătre Bucureşti este ianuarie, iar biletele costă în medie 601 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt decembrie și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 910 € și 903 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Cape Towncătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Cape Town elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Cape Town către Bucureşti, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 5 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 31 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

iunie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 14%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 4%.

Când să rezervi zborurile din Cape Town către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cape Town către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cape Town către Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cape Town către Bucureşti?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cape Town către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cape Town către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cape Town către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Cape Town să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cape Town către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Cape Town cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cape Town către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Cape Town, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Zboruri Cape Town - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Cape Town

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: