Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

CLJ - BOM

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca către Mumbay

1 adult
0 bagaje
Jo 18/7
Jo 25/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Mumbay

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Mumbay.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Cluj-Napoca către Mumbay.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.229.043 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Cluj-Napocacătre Mumbay -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Cluj-Napocacătre Mumbay pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Cluj-Napocacătre Mumbay?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Cluj-Napocacătre Mumbay este noiembrie, iar biletele costă în medie 559 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt octombrie și decembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 766 € și 707 €.

Bine de știut

În afara sezonului

iunie

Sezon de vârf

martie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 5%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 1%.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Mumbay

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Mumbay based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca către Mumbay

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca către Mumbay?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Cluj-Napoca către Mumbay?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Mumbay.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca către Mumbay în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Mumbay din Cluj-Napoca să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Mumbay?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Mumbay cu o companie aeriană și înapoi către Cluj-Napoca cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca către Mumbay?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Mumbay din Cluj-Napoca, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Mumbay

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
8691 kmCLJ-BOM

Caută după escale

Zboruri Cluj-Napoca - Mumbay

Oferte zboruri dus-întors:

Mumbay - Cluj-Napoca

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: