CLJ - PVG

Găsește zboruri ieftine din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong

1 adult
Economic
Sâ 4/11
Sâ 11/11
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 44.105.490 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să rezervi zborurile din Cluj-Napoca către Pu Dong

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Cluj-Napoca către Pu Dong based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Cluj-Napoca din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Shanghaicătre Cluj-Napoca elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong?

  Dacă vrei să găsești cel mai bun preț atunci când zbori din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong, ai putea lua în calcul să pleci într-o miercuri, evitând zilele de miercuri. Pentru întoarcerea în Cluj-Napoca, vei găsi cele mai bune prețuri în zilele de miercuri și cele mai scumpe, în cele de miercuri.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Cluj-Napoca și Shanghai Pu Dong?

  Nu există zboruri directe între Cluj-Napoca și Shanghai Pu Dong.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Cluj-Napoca către Shanghai Pu Dong?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Cluj-Napoca către Shanghai Pu Dong.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Cluj-Napoca către Shanghai Pu Dong este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Cluj-Napoca către Shanghai Pu Dong?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Shanghai Pu Dong și înapoi, în Cluj-Napoca, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Cluj-Napoca în Shanghai Pu Dong, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Cluj-Napoca către Shanghai

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
13035 kmCLJ-PVG

Caută după escale

Zboruri Cluj-Napoca - Shanghai Pu Dong

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: