Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

Găsește zboruri ieftine din Craiova către Frankfurt

1 adult
Vi 29/3
Vi 5/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 50.972.716 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Craiova către Frankfurt

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte pentru zborurile din Craiovacătre Frankfurt disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile oferite de cele mai populare companii aeriene alese de utilizatorii KAYAK pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zborurile dus-întors din Craiovacătre Frankfurt

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Craiovacătre Frankfurt.

Oferte recente la zborurile doar-dus din Craiova către Frankfurt

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Craiovacătre Frankfurt găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente de ultim moment la zborurile din Craiova către Frankfurt

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Craiovacătre Frankfurt.

Oferte recente de zbor directedin Craiova către Frankfurt

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Craiova către Frankfurt, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Craiovacătre Frankfurt

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Craiovacătre Frankfurt.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Frankfurt

Cele mai ieftine bilete de avion către Frankfurt găsite recent pe KAYAK.
CRA-FK0
2112 kmmai multe opriri
FK0-CRA
2112 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
CRA-FK0
2112 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Craiovacătre Frankfurt -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Craiovacătre Frankfurt pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Craiovacătre Frankfurt?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Craiovacătre Frankfurt.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Craiovacătre Frankfurt costă 66 € și este de la Craiova la Köln. În medie, cele mai bune prețuri se găsesc dacă zbori pe această rută.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Craiova și Frankfurt?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Craiova către Frankfurt

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Craiova către Frankfurt based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Craiova către Frankfurt

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Craiova către Frankfurt?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Craiova către Frankfurt?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Craiova către Frankfurt.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Craiova către Frankfurt în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Frankfurt din Craiova să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Craiova către Frankfurt?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Frankfurt cu o companie aeriană și înapoi către Craiova cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Craiova către Frankfurt?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Frankfurt din Craiova, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Zboruri Craiova - Frankfurt

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: