CRA - KEF

Găsește zboruri ieftine din Craiova în Reykjavik

1 adult
Economic
Lu 30/10
Lu 6/11
De ce să alegi KAYAK

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești pregătit să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Când să rezervi zborurile din Craiova către Keflavik Intl

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Craiova către Keflavik Intl based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.
Prețul mediu pe lună
Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Craiova din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Prețurile zborului în apropierea datei de călătorie
Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Reykjavikcătre Craiova elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Craiova în Reykjavik

 • Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Craiova în Reykjavik?

  Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Craiova în Reykjavik, caută mai degrabă plecări în zilele de sâmbătă și evită-le pe cele în zilele de sâmbătă (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Reykjavik, sâmbătă este cea mai ieftină zi, iar sâmbătă, cea mai scumpă.

 • Ce companii aeriene au zboruri directe între Craiova și Reykjavik?

  Nu există zboruri directe între Craiova și Reykjavik.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Craiova în Reykjavik?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Craiova către Reykjavik?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Craiova către Reykjavik.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Craiova în Reykjavik în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Craiova către Reykjavik este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Craiova către Reykjavik?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Reykjavik și înapoi, în Craiova, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Craiova în Reykjavik?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Craiova în Reykjavik, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Rezervă bilete de avion ieftine din Craiova către Reykjavik

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
5802 kmCRA-KEF

Caută după escale

Zboruri Craiova - Reykjavik

Oferte zboruri dus-întors:

Reykjavik - Craiova

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: