Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene

IAS - VCE

Găsește zboruri ieftine din Iași în Veneţia Marco Polo

1 adult
0 bagaje
Du 11/8
Du 18/8

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Veneţia Marco Polo

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Venetia.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Iași către Venetia.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.385.807 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Iașicătre Veneţia Marco Polo (IAS-VCE)

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Iașicătre Veneţia Marco Polo care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
IAS-VCE
1907 kmmai multe opriri
VCE-IAS
1907 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Iașicătre Veneţia Marco Polo -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Iașicătre Veneţia Marco Polo pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Iași în Veneţia Marco Polo?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Iașicătre Aeroportul Veneţia Marco Polo accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Veneţia Marco Polo într-o marți, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, sâmbătă este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Iași în Veneţia Marco Polo. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o marți și să eviți zilele de duminică.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Iașicătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Iași din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Iașicătre Aeroportul Veneţia Marco Polo este noiembrie, iar biletele costă în medie 46 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt August și iulie, iar costul mediu al biletelor de avion este 161 € și 158 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Iașicătre Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Aeroportul Veneţia Marco Polocătre Iași elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Iașicătre Aeroportul Veneţia Marco Polo, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 46 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Iași șiAeroportul Veneţia Marco Polo?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Iași către Aeroportul Veneţia Marco Polo.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Iașicătre Aeroportul Veneţia Marco Polo și este Wizz Air Malta. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Wizz Air Malta pentru această rută este 39 €.

Câte zboruri există între Iași și Aeroportul Veneţia Marco Polo zilnic?

Există maxim un zbor direct pe zi care decolează din Iași și aterizează în Aeroportul Veneţia Marco Polo, cu o durată medie de zbor de 2h 15m. Momentul de plecare cel mai obișnuit este 19:00, iar cele mai multe zboruri decolează seara. În fiecare săptămână operează 4 zboruri.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Iași și Aeroportul Veneţia Marco Polo?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Iași în Veneţia Marco Polo?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Iași la 19:30 și vor ateriza în Aeroportul Veneţia Marco Polo la20:45.

La ce oră pleacă ultimul avion din Iași în Veneţia Marco Polo?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Iașicătre Iași decolează la 19:55 și aterizează la 21:10.

Bine de știut

În afara sezonului

iunie

Sezon de vârf

octombrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 44%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 45%.

Când să rezervi zborurile din Iași către Veneţia Marco Polo

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Iași către Veneţia Marco Polo based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Iași în Veneţia Marco Polo

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Iași în Veneţia Marco Polo?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Iași în Veneţia Marco Polo este Airbus A320-100/200.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Iași în Veneţia Marco Polo?

  Poți rezerva un zbor direct din Iași în Veneţia Marco Polo pe luni, miercuri, vineri, și duminică.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Iași către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Iași către Veneţia Marco Polo.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Iași în Veneţia Marco Polo în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Iași către Veneţia Marco Polo este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Iași către Veneţia Marco Polo?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Veneţia Marco Polo și înapoi, în Iași, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Iași în Veneţia Marco Polo?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Iași în Veneţia Marco Polo, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi KAYAK pentru a găsi un zbor ieftin din Iași către Aeroportul Veneţia Marco Polo

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 57 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 114 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Iaşi către Veneţia Marco Polo?

Află care companii aeriene zboară direct din Iaşi către Veneţia Marco Polo, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Iaşi - Veneţia Marco Polo

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Veneţia Marco Polo - Iaşi

luni

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

miercuri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

vineri

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

duminică

Wizz Air Malta

Wizz Air Malta

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Iași către Veneţia Marco Polo.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Iași către Venetia. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Iași către Veneţia Marco Polo? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
6,9
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 254 evaluări
7,5Echipaj
6,7Îmbarcare
6,0Divertisment
6,3Mâncare
6,8Confort
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Iași către Venetia

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1907 kmIAS-VCE

Caută după escale

Zboruri Iași - Veneţia Marco Polo

Oferte zboruri dus-întors:

Veneţia Marco Polo - Iași

Clasa cabinei:

93 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: