Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Companii aeriene
Oferte

Găsește zboruri ieftine din Israel către Bucureşti începând cu 44 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Bucureşti cu plecare pe 24/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Du 21/7
Du 28/7

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.325.680 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 30% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Bucureşti Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Bucureşticăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este sâmbătă, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 111 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este luni, iar prețurile sunt în medie de 316 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Bucureşti este noiembrie, când biletele costă, în medie, 90 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și August, când costul mediu al biletelor din Israel este 280 € și, respectiv, 245 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este noiembrie, cu un preț mediu de 90 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Bucureşti în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Bucureşti este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 182 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 298 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Bucureşti?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Bucureşti, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Bucureşti pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Tel Aviv doar dus la 102 €, dus-întors la 197 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 4 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 83 zile înainte de plecare.

Care este cel ami ieftin aeroport din Bucureşti pe care să aterizez?

Prețurile vor fi diferite în funcție de aeroportul de plecare, dar, în general, cel mai ieftin aeroport spre care se zboară în Bucureşti esteAeroportul Bucureşti Henri Coandă, cu un preț mediu de 113 €.

Ce companii aeriene zboară în Bucureşti?

Multe companii aeriene zboară în Bucureşti, dar cele mai frecvente sunt EL AL, Wizz Air Malta și TAROM. Vezi numărul de zboruri săptămânale din partea companiilor populare care zboară în Bucureşti.

Câte aeroporturi există în Bucureşti?

Există 2 aeroporturi în Bucureşti: Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU). Cel mai aglomerat aeroport este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP), cu 100% din toate zborurile care sosesc acolo.

Cât durează zborul către Bucureşti?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cea mai populară rută către Bucureşti pe KAYAK este din Tel Aviv, care durează 2h 30m.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Israel către Bucureşti. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 35% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 127 zboruri directe Israelcătre Bucureşti. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Bucureşti?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Bucureşti. În schimb, poți găsi 28 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Tel Aviv.

How many cities have direct flights către Bucureşti?

Din Israel, there are direct flights către Bucureşti from 1 city. This city is Tel Aviv and there are 28 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

August

Cel mai ieftin zbor

44 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, însă cu o creștere medie de preț de 1%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 23%.
Zbor din Tel Aviv către Bucureşti

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Bucureşti

 • Care aeroport din Bucureşti se află cel mai aproape de centrul orașului?

  Există 2 aeroport în Bucureşti, iar Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu se află cel mai aproape de centrul orașului (8 km). Vei străbate o distanță de 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti, dacă aterizezi pe Bucureşti Henri Coandă

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 171 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 65 € și a plecat din Aeroportul Tel Aviv internațional Ben Gurion.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Bucureşti, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Israel - Bucureşti

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +37 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +38 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Israel

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +37 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +38 multe altele

duminică

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +42 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Principalele companii aeriene care zboară din Israel către Bucureşti.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboară către Bucureşti. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania din Israel către Bucureşti. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori către Bucureşti? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 236 evaluări
6,2Divertisment
7,6Echipaj
7,0Confort
6,5Mâncare
6,9Îmbarcare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Israel către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
2/9Lu
Direct
2h 55mTLV-OTP
11/9Mi
Direct
2h 35mOTP-TLV
83 €
2/9Lu
Direct
2h 55mTLV-OTP
11/9Mi
Direct
2h 35mOTP-TLV
87 €
2/9Lu
DirectWizz Air Malta
2h 55mTLV-OTP
11/9Mi
DirectWizz Air Malta
2h 45mOTP-TLV
88 €
30/8Vi
DirectWizz Air Malta
2h 55mTLV-OTP
13/9Vi
DirectWizz Air Malta
2h 45mOTP-TLV
89 €
22/9Du
DirectWizz Air Malta
2h 55mTLV-OTP
25/9Mi
DirectWizz Air Malta
2h 45mOTP-TLV
90 €
11/11Lu
DirectTAROM
2h 45mTLV-OTP
16/11
DirectTAROM
2h 35mOTP-TLV
117 €
15/12Du
DirectTAROM
2h 45mTLV-OTP
24/12Ma
DirectTAROM
2h 35mOTP-TLV
118 €
13/7
1 EscalăAegean Airlines
16h 35mTLV-OTP
14/7Du
1 EscalăAegean Airlines
12h 10mOTP-TLV
170 €
13/7
1 EscalăAegean Airlines
16h 35mTLV-OTP
14/7Du
1 EscalăAegean Airlines
12h 10mOTP-TLV
172 €
11/7Jo
DirectHiSky
2h 30mTLV-OTP
17/7Mi
DirectHiSky
2h 30mOTP-TLV
198 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
24/9Ma
DirectWizz Air Malta
2h 55mTLV-OTP
44 €
2/9Lu
DirectWizz Air Malta
2h 55mTLV-OTP
46 €
2/9Lu
DirectTAROM
2h 45mTLV-OTP
58 €
29/8Jo
DirectTAROM
2h 45mTLV-OTP
70 €
28/6Vi
DirectEL AL
2h 40mTLV-OTP
83 €
27/6Jo
DirectEL AL
2h 40mTLV-OTP
100 €
11/7Jo
DirectHiSky
2h 30mTLV-OTP
111 €
29/6
DirectHiSky
2h 30mTLV-OTP
133 €
23/8Vi
1 EscalăWizz Air
11h 10mTLV-OTP
152 €
1/7Lu
2 EscaleWizz Air
22h 20mTLV-OTP
165 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Bucureşti

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
23/6Du
Direct
2h 40mTLV-OTP
2/7Ma
Direct
2h 45mOTP-TLV
162 €
23/6Du
Direct
2h 40mTLV-OTP
2/7Ma
Direct
2h 45mOTP-TLV
163 €
23/6Du
DirectISRAIR
2h 40mTLV-OTP
30/6Du
DirectISRAIR
2h 35mOTP-TLV
168 €
23/6Du
DirectISRAIR
2h 40mTLV-OTP
30/6Du
DirectISRAIR
2h 35mOTP-TLV
170 €
23/6Du
DirectISRAIR
2h 40mTLV-OTP
30/6Du
DirectISRAIR
2h 35mOTP-TLV
173 €
23/6Du
DirectArkia
2h 45mTLV-OTP
27/6Jo
DirectArkia
2h 30mOTP-TLV
177 €
23/6Du
DirectArkia
2h 45mTLV-OTP
27/6Jo
DirectArkia
2h 30mOTP-TLV
190 €
23/6Du
DirectHiSky
2h 30mTLV-OTP
27/6Jo
DirectHiSky
2h 30mOTP-TLV
200 €
26/6Mi
DirectHiSky
2h 30mTLV-OTP
30/6Du
DirectHiSky
2h 30mOTP-TLV
291 €
25/6Ma
mai multe opririAir France
30h 20mTLV-OTP
30/6Du
mai multe opririAir France
30h 05mOTP-TLV
312 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Israel

Clasa cabinei:

116 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Rute populare

Cele mai căutate zboruri către Bucureşti pe KAYAK.