Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

Găsește zboruri ieftine din Istanbul către Bucureşti începând cu 47 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, prin realizarea unei căutări de zbor din Istanbulcătre Bucureşti cu plecare pe 27/11. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Du 11/8
Du 18/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti.
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti.
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.146.536 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte la zboruri ieftine din Istanbul către Bucureşti

Iată câteva dintre cele mai bune oferte găsite recent pe KAYAK pentru zboruri dus-întors din Istanbulcătre Bucureşti care pleacă în următoarele luni. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
16:50 - 18:10SAW-OTP
1h 20mdirect
18:50 - 20:10OTP-SAW
1h 20mdirect
103 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 8 aug - Lu, 12 aug
16:50 - 18:10SAW-OTP
1h 20mdirect
18:50 - 20:10OTP-SAW
1h 20mdirect
115 €Pegasus Airlines
Găsește oferta
Jo, 8 aug - Ma, 13 aug
10:15 - 11:30IST-OTP
1h 15mdirect
21:10 - 22:25OTP-IST
1h 15mdirect
116 €TAROM
Găsește oferta
Vi, 20 sept - Du, 22 sept
23:15 - 00:30IST-OTP
1h 15mdirect
21:10 - 22:25OTP-IST
1h 15mdirect
117 €TAROM
Găsește oferta
Vi, 4 oct - Du, 13 oct
13:15 - 00:15IST-OTP
11h 00m1 escală
21:10 - 22:25OTP-IST
1h 15mdirect
Vi, 4 oct - Du, 13 oct
12:40 - 13:10SAW-OTP
24h 30m1 escală
07:05 - 21:00OTP-SAW
13h 55m1 escală
127 €KLM
Găsește oferta
Jo, 8 aug - Lu, 12 aug
12:00 - 16:45SAW-OTP
4h 45m1 escală
17:40 - 19:00OTP-SAW
1h 20mdirect
Vi, 20 sept - Du, 22 sept
19:00 - 20:20IST-OTP
1h 20mdirect
21:40 - 23:10OTP-IST
1h 30mdirect
158 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Jo, 8 aug - Ma, 13 aug
06:50 - 08:10IST-OTP
1h 20mdirect
09:30 - 11:05OTP-IST
1h 35mdirect
171 €Turkish Airlines
Găsește oferta
Vi, 9 aug - Lu, 12 aug
08:30 - 00:55SAW-OTP
16h 25m1 escală
18:05 - 21:00OTP-SAW
26h 55m1 escală
486 €KLM
Găsește oferta
Vi, 4 oct - Du, 13 oct

Zboruri din Istanbulcătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Istanbulcătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Istanbulcătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Istanbulcătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Istanbulcătre Bucureşti costă 57 €, între Aeroportul Istanbul Sabiha Gokcen și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 74 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Istanbul în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Istanbulcătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă poți să îți alegi date de zbor cât de cât flexibile, îți recomandăm să zbori în Bucureşti într-o luni, ziua în am găsit, în mare parte, cele mai mici prețuri pentru această rută. Pe de altă parte, duminică este cea mai scumpă zi pentru a zbura din Istanbul în Bucureşti. În privința biletului de întoarcere, îți recomandăm să zbori într-o luni și să eviți zilele de marți.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Istanbulcătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Istanbul din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Istanbulcătre Bucureşti este iulie, iar biletele costă în medie 141 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt aprilie și februarie, iar costul mediu al biletelor de avion este 196 € și 195 €.

Pot economisi bani dacă zbor cu o escală?din Istanbulcătre Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile fără escală, zborurile cu o escală și zborurile cu două escale pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Nu, cu un preț mediu de 113 € pentru această rută, prețurile sunt în general cele mai mici atunci când zbori direct.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Istanbulcătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Istanbul elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Istanbulcătre Bucureşti, ar trebui să rezervi cu 1săptămână înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 57 zile înainte de plecare.

Care dintre companiile aeriene oferă cel mai ieftin zbor din Istanbul în Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru ruta respectivă pentru fiecare companie aeriană selectată de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore.
Cel mai ieftin zbor dus-întors din Istanbul în Bucureşti găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore a fost de 103 € (cu Pegasus Airlines), urmat de 116 € (cu TAROM). Au mai fost găsite oferte pentru zboruri doar dus începând de la 47 € (cu Pegasus Airlines) sau de la 66 € (cu LOT).

Care dintre companiile aeriene zboară cel mai des din Istanbul în Bucureşti?

Istanbul și Bucureşti sunt conectate de diferite companii aeriene. Companiile aeriene care zboară cel mai des pe această rută sunt Turkish Airlines (21 de zboruri pe săptămână), TAROM (15 zboruri pe săptămână) și Pegasus Airlines. (7 zboruri pe săptămână).

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Istanbul șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti.
Există 3 companii aeriene care operează zboruri directe din Istanbul către Bucureşti. Acestea sunt Pegasus Airlines, TAROM și Turkish Airlines. Cel mai ieftin preț dintre toate companiile aeriene care operează zboruri pe această rută a fost găsit cu Pegasus Airlines la 71 € pentru un zbor doar dus. În medie, cele mai bune prețuri pentru această rută sunt Pegasus Airlines.

Câte zboruri există între Istanbul și Bucureşti zilnic?

În fiecare zi se operează între 6 și 7 zboruri directe, care decolează din Istanbul și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 1h 22m. Cel mai comun moment de plecare este 18:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În fiecare săptămână, se operează 43 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este duminică, când decolează 16% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de luni.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Istanbul și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există 2 opțiuni de clasă de cabină disponibile pentru ruta respectivă. Acestea sunt Business și Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Cât durează un zbor din Istanbul în Bucureşti?

Zborul din Bucureşti în Istanbul va dura cel puțin 1h 15m și va avea minim o escală.

Bine de știut

Cel mai ieftin zbor

47 €
Zbor din Istanbul Sabiha Gokcen către Bucureşti

Când să rezervi zborurile din Istanbul către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Istanbul către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Istanbul către Bucureşti

 • Care sunt aeroporturile care deservesc zborurile din Istanbul către Bucureşti?

  Atunci când decolezi din Istanbul, vei folosi unul dintre aceste aeroporturi: Istanbul sau Istanbul Sabiha Gokcen. Vei ateriza pe Bucureşti Henri Coandă.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Istanbul către Bucureşti?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Istanbul către Bucureşti?

  Star Alliance, SkyTeam, și oneworld sunt alianțele aeriene care operează zboruri între Istanbul și Bucureşti, Star Alliance fiind ce mai populară pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Istanbul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Istanbul să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Istanbul către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Istanbul cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Istanbul către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Istanbul, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Preferi să zbori fără escală de la Istanbul către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Istanbul către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Istanbul - Bucureşti

luni

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

marți

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

miercuri

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

joi

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

vineri

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

sâmbătă

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

duminică

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Istanbul

luni

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

marți

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

miercuri

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

joi

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

vineri

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

sâmbătă

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

duminică

Pegasus Airlines,TAROM,Turkish Airlines

Pegasus Airlines,TAROM, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Istanbul către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus din Istanbulcătre Bucureştigăsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
27/11Mi
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
47 €
5/8Lu
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
57 €
2/10Mi
1 Escală
11h 45mIST-OTP
65 €
27/7
1 EscalăLOT
5h 35mIST-OTP
66 €
27/7
1 Escalăflydubai
24h 40mSAW-OTP
69 €
27/7
1 EscalăLOT
16h 05mIST-OTP
71 €
2/10Mi
DirectTAROM
1h 15mIST-OTP
73 €
3/11Du
DirectTAROM
2h 15mIST-OTP
76 €
18/7Jo
1 Escală
24h 10mSAW-OTP
78 €
28/7Du
1 Escalăflydubai
16h 20mSAW-OTP
586 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment din Istanbulcătre Bucureşti.

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
These last-minute flight deals are the cheapest flights found on KAYAK in the last 72 hours for flights din Istanbul către Bucureşti that are departing in the next 10 days.
17/7Mi
DirectTAROM
1h 15mIST-OTP
24/7Mi
DirectTAROM
1h 15mOTP-IST
136 €
16/7Ma
DirectTAROM
1h 15mIST-OTP
18/7Jo
DirectTAROM
1h 50mOTP-IST
155 €
16/7Ma
DirectPegasus Airlines
1h 20mSAW-OTP
18/7Jo
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
157 €
14/7Du
DirectTAROM
1h 45mIST-OTP
17/7Mi
DirectTAROM
1h 15mOTP-IST
157 €
16/7Ma
mai multe opririPegasus Airlines
6h 25mSAW-OTP
24/7Mi
DirectPegasus Airlines
1h 20mOTP-SAW
160 €
17/7Mi
mai multe opriri
25h 40mIST-OTP
24/7Mi
Direct
1h 15mOTP-IST
172 €
14/7Du
mai multe opriri
19h 30mSAW-OTP
17/7Mi
Direct
1h 20mOTP-SAW
173 €
13/7
DirectTurkish Airlines
1h 20mIST-OTP
15/7Lu
DirectTurkish Airlines
1h 30mOTP-IST
175 €
14/7Du
mai multe opririLOT
6h 45mIST-OTP
17/7Mi
mai multe opririLOT
15h 20mOTP-IST
277 €
13/7
mai multe opririLOT
5h 35mIST-OTP
14/7Du
mai multe opririLOT
7h 40mOTP-IST
440 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Istanbul

Clasa cabinei: