Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi

AGB - BUH

Găsește zboruri ieftine din Munchen către Bucureşti

1 adult
la 18/5
la 25/5
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 44.553.814 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 27% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Munchencătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Munchencătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Munchencătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Munchen din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Munchencătre Bucureşti este noiembrie, iar biletele costă în medie 178 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și septembrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 301 € și 301 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Munchencătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Munchen elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Munchencătre Bucureşti, ar trebui să rezervi cu 2săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 62 zile înainte de plecare.

Când să rezervi zborurile din Munchen către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Munchen către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Munchen către Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Munchen către Bucureşti?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Munchen către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Munchen către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Munchen către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Munchen să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Munchen către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Munchen cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Munchen către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Munchen, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Munchen către Bucureşti

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
1997 kmAGB-BUH

Caută după escale

Zboruri Munchen - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Munchen

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: