Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

OMR - BUH

Găsește zboruri ieftine din Oradea către Bucureşti

1 adult
Lu 1/4
Lu 8/4
În ultimele 7 zile, călătorii au căutat de 49.771.926 ori pe KAYAK, și iată de ce:

Economisește 25% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Cheap flight deals din Oradea către Bucureşti

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte pentru zborurile din Oradeacătre Bucureşti disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile oferite de cele mai populare companii aeriene alese de utilizatorii KAYAK pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zborurile dus-întors din Oradeacătre Bucureşti

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Oradeacătre Bucureşti.

Oferte recente la zborurile doar-dus din Oradea către Bucureşti

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Oradeacătre Bucureşti găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente de ultim moment la zborurile din Oradea către Bucureşti

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Oradeacătre Bucureşti.

Oferte recente de zbor directedin Oradea către Bucureşti

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Oradea către Bucureşti, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Oradeacătre Bucureşti

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Oradeacătre Bucureşti.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Bucureşti

Cele mai ieftine bilete de avion către Bucureşti găsite recent pe KAYAK.
OMR-BUH
699 kmmai multe opriri
BUH-OMR
699 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta
OMR-BUH
699 kmmai multe opriri
Mai multe companii aeriene
Găsește oferta

Zboruri din Oradeacătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Oradeacătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Oradeacătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Oradeacătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Oradeacătre Bucureşti costă 68 €, între Oradea și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 140 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Oradea în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Oradeacătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Prețul biletului de avion către Bucureşti va fi, în general, mai ieftin dacă zbori într-o zi de sâmbătă și mai scump, într-o duminică. Pentru zborul de întoarcere în Oradea cumpărat la cel mai bun preț, ar trebui să încerci să alegi o zi de luni, evitând zilele de sâmbătă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Oradeacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Oradea din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Oradeacătre Bucureşti este noiembrie, iar biletele costă în medie 104 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt mai și August, iar costul mediu al biletelor de avion este 151 € și 148 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Oradeacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Oradea elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie pentru zborul din Oradeacătre Bucureşti, ar trebui să rezervi cu 3săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 88 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Oradea șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Oradea către Bucureşti.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Oradeacătre Bucureşti și este TAROM. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu TAROM pentru această rută este 106 €.

Câte zboruri există între Oradea și Bucureşti zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 3 zboruri directe, care decolează din Oradea și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 1h 20m. Cel mai comun moment de plecare este 09:00, iar cele mai multe zboruri decolează dimineața, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În fiecare săptămână, se operează 19 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este vineri, când decolează 16% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de duminică.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Oradea și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Oradea către Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Oradea la 05:25 și vor ateriza în Bucureşti la06:45.

La ce oră pleacă ultimul zbor din Oradea către Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Oradeacătre Oradea decolează la 19:25 și aterizează la 20:45.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

noiembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 13%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 20%.

Când să rezervi zborurile din Oradea către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Oradea către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Oradea către Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Oradea către Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Oradea către Bucureşti este ATR 72-201 / 202.

 • Ce alianțe aeriene operează zboruri din Oradea către Bucureşti?

  SkyTeam este singura alianță aeriană care operează zboruri între Oradea și Bucureşti.

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Oradea către Bucureşti?

  În fiecare zi, operează zboruri directe din Oradea către Bucureşti.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Oradea către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Oradea către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Oradea către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Oradea să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Oradea către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Oradea cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Oradea către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Oradea, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin 21098 din Oradea

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri la doar 72 € sau chiar mai puțin pentru o călătorie doar dus pe această rută și 154 € sau mai puțin pentru călătoria dus-întors.

Preferi să zbori fără escală de la Oradea către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Oradea către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Oradea - Bucureşti

luni

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

marți

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

miercuri

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

joi

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

vineri

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

sâmbătă

Air France,ITA Airways,TAROM

Air France,ITA Airways, +1 multe altele

duminică

TAROM

TAROM

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Oradea

luni

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

marți

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

miercuri

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

joi

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

vineri

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

sâmbătă

Air France,Air Serbia,ITA Airways, +1 multe altele

Air France,Air Serbia, +2 multe altele

duminică

Air France,ITA Airways,TAROM

Air France,ITA Airways, +1 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri Oradea - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Oradea

Clasa cabinei:

140 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: