Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi

OSL - TSR

Găsește zboruri ieftine din Oslo în Timișoara

1 adult
0 bagaje
Jo 20/6
Jo 27/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.596.105 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Oslo Gardermoencătre Timișoara -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Oslo Gardermoencătre Timișoara pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Oslo în Timișoara?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Oslo Gardermoencătre Timișoara accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Oslo în Timișoara, caută mai degrabă plecări în zilele de marți și evită-le pe cele în zilele de luni (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Timișoara, luni este cea mai ieftină zi, iar joi, cea mai scumpă.

Care este cea mai ieftină lună pentru zboruri din Aeroportul Oslo Gardermoencătre Timișoara?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor către Aeroportul Oslo Gardermoen din fiecare lună de la clasa business de pe parcursul ultimului an, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zboruridin Aeroportul Oslo Gardermoencătre Timișoara este ianuarie, iar biletele costă în medie 93 €. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și octombrie, iar costul mediu al biletelor de avion este 378 € și 344 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Aeroportul Oslo Gardermoencătre Timișoara?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Timișoaracătre Aeroportul Oslo Gardermoen elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Aeroportul Oslo Gardermoen către Timișoara, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 5 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 79 zile înainte de plecare.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

noiembrie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 65%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o scădere medie de preț de 57%.

Când să rezervi zborurile din Oslo Gardermoen către Timișoara

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Oslo Gardermoen către Timișoara based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Oslo în Timișoara

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Oslo în Timișoara?

  Din păcate, nu dispunem încă de informații pentru această rută.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Oslo către Timișoara?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Oslo către Timișoara.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Oslo în Timișoara în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Oslo către Timișoara este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Oslo către Timișoara?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Timișoara și înapoi, în Oslo, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Oslo în Timișoara?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Oslo în Timișoara, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Rezervă bilete de avion ieftine din Oslo către Timișoara

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2791 kmOSL-TSR

Caută după escale

Zboruri Oslo - Timișoara

Oferte zboruri dus-întors:

Timișoara - Oslo

Clasa cabinei:

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: