Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Întrebări frecvente și sfaturi
Companii aeriene

BVA - CRA

Găsește zboruri ieftine din Paris-Beauvais în Craiova

1 adult
0 bagaje
Ma 11/6
Ma 18/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 42.369.914 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri din Paris-Beauvaiscătre Craiova -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Paris-Beauvaiscătre Craiova pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Paris-Beauvais în Craiova?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Aeroportul Paris-Beauvaiscătre Craiova accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Paris-Beauvais în Craiova, caută mai degrabă plecări în zilele de luni și evită-le pe cele în zilele de duminică (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Craiova, marți este cea mai ieftină zi, iar miercuri, cea mai scumpă.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Aeroportul Paris-Beauvais și Craiova?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

Când să rezervi zborurile din Paris-Beauvais către Craiova

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Paris-Beauvais către Craiova based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente pentru rezervarea zborurilor din Paris-Beauvais în Craiova

 • Ce companii aeriene oferă Wi-Fi la bordul aeronavelor pentru zborul din Paris-Beauvais în Craiova?

  Doar Delta oferă serviciu Wi-Fi la bord pentru zborul din Paris-Beauvais către Craiova.

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Paris-Beauvais în Craiova?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Paris-Beauvais către Craiova este Airbus A321-100/200.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile din Paris-Beauvais către Craiova?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Paris-Beauvais către Craiova.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Paris-Beauvais în Craiova în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor din Paris-Beauvais către Craiova este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Paris-Beauvais către Craiova?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Craiova și înapoi, în Paris-Beauvais, cu o alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Paris-Beauvais în Craiova?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori din Paris-Beauvais în Craiova, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Principalele companii aeriene care zboară din Paris-Beauvais către Craiova.

 
Citește păreri verificate lăsate de utilizatorii KAYAK pentru companiile aeriene care zboarădin Paris către Craiova. Notele companiilor aeriene sunt agregate din toate părerile lăsate de pasageri pe KAYAK după ce au zburat cu compania respectivă. KAYAK nu afișează păreri mai vechi de cinci ani. Află cum colectează KAYAK reviziile.
Ai nevoie de ajutor pentru a alege compania aeriană cu care să zbori din Paris-Beauvais către Craiova? Recenziile lăsate pe KAYAK oferă o notă generală pentru fiecare companie aeriană, pe baza a numeroși factori, printre care confortul, îmbarcarea, divertismentul la bord și multe altele, ușurându-ți astfel decizia. Vezi notele generale ale reviziile de pe KAYAK, lăsate de clienți verificați.
7,1
Wizz Air MaltaScor general bazat pe 222 evaluări
6,9Îmbarcare
7,0Confort
7,6Echipaj
6,3Divertisment
6,6Mâncare
Evaluările companiei aeriene

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

6,0 BunGabri, feb. 2024BCN - OTP
Citește mai multe despre recenziile Wizz Air Malta

Cea mai proasta experienta ! Mai ales ca a fost noaptea târziu zborul , doamnele de la wizz nu aveau pic de respect sa te lase sa dormi , treceau repede pe lângă tine , te și loveau cu ' popoul ' lor și nici măcar sa spună ' iarta-ma / scuza-ma ' ! Tot ce le interesa era sa vândă. Foarte urata experienta!

Rezervă bilete de avion ieftine din Paris către Craiova

Oferte zboruri doar dus

mai multe opririMai multe companii aeriene
2804 kmBVA-CRA

Caută după escale

Zboruri Paris-Beauvais - Craiova

Oferte zboruri dus-întors:

Craiova - Paris-Beauvais

Clasa cabinei:

328 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: