Găsește zboruri
Oferte
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe

PSR - BUH

Găsește zboruri ieftine din Pescara către Bucureşti

1 adult
0 bagaje
Lu 17/6
Lu 24/6
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.904.688 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Oferte ieftine la zborurile din Pescaracătre Bucureşti (PSR-BUH)

 
Acestea sunt cele mai ieftine oferte la zborurile din Pescara către Bucureşti disponibile momentan pe KAYAK, împreună cu opțiunile celor mai populare companii aeriene alese de utilizatorii noștri pentru această rută. Deși aceste zboruri au fost disponibile pe KAYAK în ultimele 72 de ore, prețurile și disponibilitatea se pot modifica, iar ofertele pot expira.

Oferte recente la zboruri dus-întors din Pescara către Bucureşti

Oferte dus-întors recomandate, cu plecare în următoarele luni, din partea celor mai populare companii aeriene care zboară din Pescaracătre Bucureşti.

Oferte recente la zboruri doar dus din Pescara către Bucureşti

Zbori doar dus? Iată unele dintre cele mai bune oferte de zbor doar dus din Pescaracătre Bucureşti găsite recent pe KAYAK.

Oferte recente la zborurile de ultim moment din Pescara către Bucureşti

Vrei să găsești un preț foarte bun la un zbor rezervat din scurt? Aruncă o privire pentru aceste oferte recente la zborurile de ultim moment din Pescaracătre Bucureşti.

Oferte recente la zborurile directe din Pescara către Bucureşti

Cele mai noi oferte pentru zborurile directe din Pescara către Bucureşti, pentru ca tu să te poți relaxa și bucura de zbor fără să fie nevoie să faci escală.

Oferte ieftine la autobuze și trenuri din Pescara către Bucureşti

Găsește bilete recente dus-întors la trenurile sau autobuzele din Pescaracătre Bucureşti.

Toate ofertele dus întors la zborurile către Bucureşti

Cele mai ieftine bilete de avion către Bucureşti găsite recent pe KAYAK.
Găsește cele mai bune prețuri și oferte selectând datele de călătorie.
Alege datele
PSR-OTP
1h 50mdirect
OTP-PSR
1h 50mdirect
PSR-OTP
1h 50mdirect

Zboruri din Pescaracătre Bucureşti -Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date despre zboruri din Pescaracătre Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cea mai ieftină rută de zbor Pescaracătre Bucureşti?

Cel mai ieftin preț pentru rutele de zbor găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele două săptămâni pentru zboruri dus-întorsdin Pescaracătre Bucureşti.
Datele noastre arată că cea mai ieftină rută pentru un zbor doar dus din Pescaracătre Bucureşti costă 60 €, între Pescara și Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În medie, aceasta este ruta cu cele mai bune prețuri. Prețul pentru pentru un zbor dus-întors pe această rută este 152 €.

Care este cea mai ieftină zi a săptămânii pentru a zbura din Pescara în Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor din Pescaracătre Bucureşti accesate pe KAYAK în fiecare zi din ultimele 12 luni.
Dacă ești în căutarea unei oferte de zbor din Pescara în Bucureşti, caută mai degrabă plecări în zilele de marți și evită-le pe cele în zilele de miercuri (este, de obicei, cea mai scumpă zi). Pentru zborul de întoarcere din Bucureşti, duminică este cea mai ieftină zi, iar marți, cea mai scumpă.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor din Pescaracătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile pentru fiecare zi înainte de plecare din ultimul an pentru zboruriledin Bucureşticătre Pescara elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie la zborul din Pescara către Bucureşti, trebuie să îl rezervi cu aproximativ 5 zile înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț posibil, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 44 zile înainte de plecare.

Ce companii aeriene operează zboruri directe între Pescara șiBucureşti?

Datele despre companii aeriene și prețuri sunt agregate din rezultate în rezultatele căutărilor KAYAK din ultimele două săptămâni, pentru zborurile din Pescara către Bucureşti.
Există o companie aerienă care operează zboruri directe din Pescaracătre Bucureşti și este Ryanair. Cea mai bună ofertă de zbor doar dus găsită cu Ryanair pentru această rută este 78 €.

Câte zboruri există între Pescara și Bucureşti zilnic?

În fiecare zi se operează între 1 și 2 zboruri directe, care decolează din Pescara și aterizează în Bucureşti, cu o durată medie de zbor de 1h 45m. Cel mai comun moment de plecare este 05:00, iar cele mai multe zboruri decolează noaptea, în vreme ce majoritatea zborurilor aterizează la Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În fiecare săptămână, se operează 7 zboruri. Cea mai comună zi de plecare este duminică, când decolează 29% dintre toate zborurile săptămânale. Cele mai puține decolări au loc în zilele de marți.

Ce opțiuni de clasă de cabină există pentru zborurile între Pescara și Bucureşti?

Prețul mediu al zborurilor pentru fiecare clasă de cabină pentru ruta găsită de utilizatorii care au efectuat căutări pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Există o singură opțiune de clasă de cabină disponibilă pentru ruta respectivă, care este Economy. Efectuează o căutare pe KAYAK pentru a găsi cele mai recente prețuri și disponibilitate pentru toate tarifele de cabină, care diferă de la o companie aeriană la alta.

La ce oră pleacă primul avion din Pescara către Bucureşti?

Cei care se trezesc devreme pot lua cel mai devreme zbordin Pescara la 05:45 și vor ateriza în Bucureşti la08:35.

La ce oră pleacă ultimul zbor din Pescara către Bucureşti?

Dacă preferi să zbori noaptea, ultimul zbor din Pescaracătre Pescara decolează la 18:30 și aterizează la 21:20.

Bine de știut

În afara sezonului

octombrie

Sezon de vârf

iulie
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 44%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 4%.

Când să rezervi zborurile din Pescara către Bucureşti

Are your dates flexible? Find out the best times to travel din Pescara către Bucureşti based on our flight data from the last year. Discover the cheapest month and even day to fly.
Preț dus-întors estimativ
Pentru a prevedea prețurile unei călătorii dus-întors sau doar dus dintr-o perioadă de până la 40 de zile, KAYAK analizeaz toate datele istorice de zboruri pentru fiecare dată. Deși încercăm să oferim prețuri curente minime pentru fiecare dată, unele prețuri sunt preconizate și pot să difere.

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor din Pescara către Bucureşti

 • Ce model de aeronavă zboară cel mai frecvent din Pescara către Bucureşti?

  Modelul de aeronavă care operează cel mai adesea ruta de zbor din Pescara către Bucureşti este Boeing 737-800 Passenger/BBJ2 (winglets).

 • În ce zile pot lua un zbor direct din Pescara către Bucureşti?

  Poți rezerva un zbor direct din din Pescara către Bucureşti în zilele de pe marți, miercuri, joi, vineri, sâmbătă, și duminică.

 • Cum reușește KAYAK să găsească prețuri atât de mici pentru zborurile din Pescara către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet ca să găsim cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări de zboruri procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile din Pescara către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul din Pescara către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti din Pescara să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile din Pescara către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini două bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, către Bucureşti cu o companie aeriană și înapoi către Pescara cu alta.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor din Pescara către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti din Pescara, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi un zbor ieftin 13803 din Pescara

 • Cauți un zbor ieftin? 25% dintre utilizatorii noștri au găsit zboruri pentru această rută pentru doar 60 € sau chiar mai puțin (doar dus).

Preferi să zbori fără escală de la Pescara Liberi către Bucureşti?

Află care companii aeriene zboară direct din Liberi către Bucureşti, în ce zile zboară și rezervă zboruri direct.

Zboruri dus directe

Pescara Liberi - Bucureşti

marți

Ryanair

Ryanair

miercuri

Ryanair

Ryanair

joi

Ryanair

Ryanair

vineri

Ryanair

Ryanair

sâmbătă

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Pescara Liberi

marți

Ryanair

Ryanair

miercuri

Ryanair

Ryanair

joi

Ryanair

Ryanair

vineri

Ryanair

Ryanair

sâmbătă

Ryanair

Ryanair

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Pescara către Bucureşti

Oferte zboruri doar dus

DirectRyanair
1h 50mPSR-OTP

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Zboruri Pescara - Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Pescara

Clasa cabinei:

152 €

Descoperă aereporturi de plecare:

Descoperă destinații: