Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Oferte

Găsiți zboruri ieftine de la Polonia către Bucureşti începând cu 38 €.

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Henri Coandă cu plecare pe 12/6. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Mi 12/6
Mi 19/6

Caută simultan prin sute de site-uri de călătorii oferte la zboruri în Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 41.771.603 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Henri Coandă Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Henri Coandă pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Cracovia, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Bucureşti, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 35 € (doar dus) și 92 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Bucureşti a fost cea din Varșovia, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 99 €.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandăcăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este joi, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 176 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este duminică, iar prețurile sunt în medie de 274 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este decembrie, când biletele costă, în medie, 126 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iunie și mai, când costul mediu al biletelor din Polonia este 429 € și, respectiv, 376 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este decembrie, cu un preț mediu de 160 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, noaptea, când zborurile costă, în medie, 195 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă este, de regulă, noaptea, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 325 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Varsovia F.Chopin doar dus la 260 €, dus-întors la 225 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 2 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 57 zile înainte de plecare.

Cât durează zborul către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Cracovia, care durează 5h 00m, Varșovia, care durează 5h 00m, și Katowice, care durează 7h 10m.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează zilnic?

Există în jur de 19 zboruri zilnice directe Polonia către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cele mai multe zboruri pleacă noaptea, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 33% dintre zboruri pleacă noaptea.

Câte zboruri directe către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă operează săptămânal?

În fiecare săptămână există în jur de 130 zboruri directe Poloniacătre Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. Cea mai frecventă zi pentru plecări este vineri, cu 18% dintre zboruri decolând în această zi.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă. În schimb, poți găsi 27 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Aeroportul Varsovia F.Chopin.

How many cities have direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă?

Din Polonia, there are direct flights către Aeroportul Bucureşti Henri Coandă from 1 city. This city is Aeroportul Varsovia F.Chopin and there are 27 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

ianuarie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

38 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 13%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 51%.
Zbor din Cracovia către Bucureşti

Întrebări frecvente - rezervarea zborurilor către Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  Conform căutărilor realizate pe KAYAK în ultimele 72 de ore, dacă zbori din Cracovia, ai toate șansele să găsești cea mai bună ofertă în Bucureşti, pentru că acesta a fost cel mai ieftin loc din care să iei avionul. Au fost găsite prețuri pentru doar 35 € (doar dus) și 92 € (pentru un zbor dus-întors). De asemenea, în ultimele 72 hours, cea mai populară conexiune în Bucureşti a fost cea din Varșovia, iar cel mai ieftin preț pentru un zbor dus-întors a fost 99 €.

 • Cât de departe este Bucureşti de centrul din Bucureşti?

  Centrul orașului Bucureşti se află la 16 km față de Bucureşti.

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 283 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 165 € și a plecat din Aeroportul Varsovia F.Chopin.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza Prețului folosește datele înregistrate de-a lungul timpului pentru a vedea dacă prețul pentru un zbor către Bucureşti este posibil să se schimbe în următoarele șapte zile. Asta pentru ca utilizatorii să știe dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori în Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi despre rezervarea zborurilor ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul de plecare și datele de călătorie în câmpurile de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zboruri în Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti Henri Coandă?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Henri Coandă, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Polonia - Bucureşti Henri Coandă

luni

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti Henri Coandă - Polonia

luni

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

marți

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +42 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +45 multe altele

joi

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +44 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +45 multe altele

vineri

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +44 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines, Aeromexico, Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines, Aeromexico, +39 multe altele

duminică

Aegean Airlines, Aeroitalia, Aeromexico, +41 multe altele

Aegean Airlines, Aeroitalia, +42 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Polonia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
11/6Ma
1 Escală
13h 05mWAW-OTP
18/6Ma
1 Escală
18h 15mOTP-WAW
99 €
4/6Ma
1 Escală
6h 55mWAW-OTP
6/6Jo
1 Escală
16h 10mOTP-WAW
103 €
11/10Vi
1 EscalăSWISS
23h 25mKRK-OTP
15/10Ma
1 EscalăSWISS
17h 25mOTP-KRK
131 €
1/10Ma
1 EscalăAustrian Airlines
17h 25mKRK-OTP
8/10Ma
1 EscalăAustrian Airlines
8h 25mOTP-KRK
135 €
4/10Vi
1 EscalăAustrian Airlines
9h 50mKRK-OTP
10/10Jo
1 EscalăAustrian Airlines
5h 05mOTP-KRK
136 €
4/10Vi
DirectLOT
1h 50mWAW-OTP
7/10Lu
DirectLOT
1h 50mOTP-WAW
161 €
17/10Jo
DirectLOT
1h 50mWAW-OTP
23/10Mi
DirectLOT
1h 50mOTP-WAW
162 €
20/6Jo
1 EscalăLufthansa
8h 00mKTW-OTP
27/6Jo
1 EscalăLufthansa
5h 25mOTP-KTW
162 €
1/6
1 EscalăLufthansa
5h 00mKRK-OTP
6/6Jo
1 EscalăLufthansa
7h 45mOTP-KRK
176 €
30/5Jo
1 EscalăSWISS
23h 25mKRK-OTP
5/6Mi
2 EscaleSWISS
31h 15mOTP-KRK
410 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
12/6Mi
1 Escală
15h 15mKRK-OTP
38 €
11/6Ma
1 Escală
13h 05mWAW-OTP
48 €
12/6Mi
1 Escală
17h 20mWAW-OTP
51 €
21/5Ma
1 EscalăWizz Air Malta
17h 05mKRK-OTP
59 €
2/8Vi
1 EscalăAir Serbia
5h 10mKRK-OTP
76 €
10/8
1 EscalăLOT
19h 00mKRK-OTP
98 €
23/6Du
1 EscalăLOT
6h 30mKTW-OTP
114 €
25/10Vi
1 EscalăKLM
11h 30mWAW-OTP
117 €
19/5Du
1 EscalăAir Serbia
18h 55mKRK-OTP
141 €
8/6
1 EscalăKLM
6h 50mWAW-OTP
166 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Henri Coandă

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
16/5Jo
mai multe opriri
29h 10mKRK-OTP
21/5Ma
mai multe opriri
11h 05mOTP-KRK
189 €
14/5Ma
mai multe opriri
16h 20mWAW-OTP
21/5Ma
mai multe opriri
15h 20mOTP-WAW
214 €
16/5Jo
mai multe opriri
29h 10mKRK-OTP
19/5Du
mai multe opriri
23h 00mOTP-KRK
224 €
17/5Vi
mai multe opririLOT
7h 10mKTW-OTP
25/5
mai multe opririLOT
9h 50mOTP-KTW
270 €
15/5Mi
mai multe opririAustrian Airlines
12h 25mWAW-OTP
19/5Du
mai multe opririAustrian Airlines
13h 35mOTP-WAW
375 €
17/5Vi
mai multe opririAustrian Airlines
20h 45mKRK-OTP
25/5
mai multe opririAustrian Airlines
11h 15mOTP-KRK
442 €
14/5Ma
mai multe opririLOT
21h 15mKRK-OTP
18/5
mai multe opririLOT
20h 10mOTP-KRK
507 €
17/5Vi
mai multe opririSWISS
23h 25mKRK-OTP
25/5
mai multe opririSWISS
31h 15mOTP-KRK
518 €
17/5Vi
mai multe opririLufthansa
5h 40mKTW-OTP
25/5
mai multe opririLufthansa
9h 10mOTP-KTW
629 €
17/5Vi
mai multe opririLufthansa
9h 00mKTW-OTP
25/5
mai multe opririLufthansa
9h 10mOTP-KTW
644 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Polonia

Clasa cabinei:

165 €