Găsește zboruri
Sfaturi
Când să rezervi
Întrebări frecvente și sfaturi
Zboruri Directe
Oferte

39 € Găsește zboruri ieftine din Polonia către Bucureşti

Acesta este cel mai mic preț la un zbor doar dus găsit de utilizatorii KAYAK în ultimele 72 de ore, când au căutat un zbor către Bucureşti cu plecare pe 24/9. Tarifele pot suferi modificări și ar putea să nu fie disponibile pentru toate zborurile sau datele de călătorie. Fă clic pe preț și refă căutarea pentru această ofertă.
1 adult
0 bagaje
Sâ 17/8
Sâ 24/8

Caută prin sute de site-uri de călătorii în același timp pentru a găsi oferte la zborurile către Bucureşti

 
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
Acestea sunt companiile pe care utilizatorii KAYAK le-au selectat cel mai des din rezultatele căutărilor noastre pentru zborurile către Bucureşti
În ultimele 7 zile, călătorii au făcut 48.802.366 căutări pe KAYAK. Iată de ce:

Economisește 28% sau chiar mai multCompară mai multe site-uri de călătorii cu o singură căutare

Urmărește prețurileNu ești gata să rezervi încă? Creaază o alertă de preț și află când scad prețurile.

GratuitFără taxe sau comisioane ascunse.

Filtrează oferteleAlege clasa zborului, Wi-Fi gratuit și multe alte beneficii.

Zboruri către Bucureşti Perspective și tendințe de călătorie

Obține informații și tendințe bazate pe date pentru zboruri către Bucureşti pentru a te ajuta să găsești cele mai ieftine zboruri, cel mai bun moment pentru a zbura și multe altele.

Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

Acestea sunt cele mai bune prețuri găsite de utilizatorii care au căutat pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Bucureşti a fost cea pentru ruta din Cracovia, în 36 €, pentru o călătorie doar dus, și 80 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Varșovia în Bucureşti pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 113 €, în ultimele trei zile.

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu al tuturor zborurilor către Bucureşticăutate pe KAYAK zilnic în ultimele 12 luni.
Pe baza datelor KAYAK, cea mai ieftină zi pentru a zbura către Bucureşti este joi, unde biletele pot fi la fel de ieftine ca 174 €. Pe de altă parte, cea mai scumpă zi de zbor este miercuri, iar prețurile sunt în medie de 403 €.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zburacătre Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii lunare, KAYAK ia toate prețurile pentru fiecare lună din ultimul an pentru zborurilecătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a ține cont de valorile aberante și apoi ia mediana tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Cea mai ieftină lună pentru zborurile către Bucureşti este decembrie, când biletele costă, în medie, 183 € pentru zborurile doar dus. Pe de altă parte, cele mai scumpe luni sunt iulie și iunie, când costul mediu al biletelor din Polonia este 351 € și, respectiv, 335 €. Pentru călătoriile dus-întors, cea mai bună lună de călătorit este decembrie, cu un preț mediu de 183 €.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti?

Prețul mediu pentru toate zborurile către Bucureşti în funcție de ora de plecare, căutate de utilizatori pe KAYAK în ultimele două săptămâni.
Cel mai ieftin moment al zilei pentru a zburacătre Bucureşti este, de regulă, dimineața, când zborurile costă, în medie, 193 €. Cel mai scump moment al zilei pentru a zbura către Bucureşti este, de regulă, dimineața, acesta fiind momentul de vârf pentru călătorii, cu un cost mediu al biletului de 268 €.

Care ar fi o oferă bună pentru zborurile către Bucureşti?

Dacă vrei să găsești zboruri ieftine către Bucureşti, 25% dintre utilizatorii noștri au găsit bilete către Bucureşti pentru următoarele prețuri sau mai puțin: Din Aeroportul Varsovia F.Chopin doar dus la 266 €, dus-întors la 174 €.

Cu cât timp în avans ar trebui să rezerv un zbor către Bucureşti?

Pentru a calcula prețurile medii zilnice, KAYAK ia în calcul toate prețurile zborurilor din fiecare zi de pe parcursul ultimului an, înainte de plecarea lorcătre Bucureşti, elimină primele 0,1% pentru a scoate din ecuație valorile anormale și apoi calculează media tuturor valorilor pentru fiecare lună.
Pentru a obține un preț sub medie, ar trebui să rezervi cu aproximativ 3 săptămâni înainte de plecare. Pentru cel mai ieftin preț, datele noastre sugerează că ar trebui să rezervi cu 113 zile înainte de plecare.

Care este cel ami ieftin aeroport din Bucureşti pe care să aterizez?

Prețurile vor fi diferite în funcție de aeroportul de plecare, dar, în general, cel mai ieftin aeroport spre care se zboară în Bucureşti esteAeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu, cu un preț mediu de 115 €.

Câte aeroporturi există în Bucureşti?

Există 2 aeroporturi în Bucureşti: Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) și Aeroportul Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu (BBU). Cel mai aglomerat aeroport este Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP), cu 99% din toate zborurile care sosesc acolo.

Cât durează zborul către Bucureşti?

Durata zborului tău către Bucureşti depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Evident, orice zbor care include o escală va fi, de asemenea, mai lung. Cele mai populare rute către Bucureşti pe KAYAK sunt din Varșovia, care durează 1h 50m, Cracovia, care durează 7h 45m, și Katowice, care durează 8h 45m.

Câte zboruri directe către Bucureşti operează zilnic?

Există în jur de 18 zboruri zilnice directe Polonia către Bucureşti. Cele mai multe zboruri pleacă dimineața, 05:00 fiind cea mai uzuală oră de plecare, iar 40% dintre zboruri pleacă dimineața.

Câte zboruri săptămânale pe distanțe lungi există către Bucureşti?

Nu există zboruri pe distanțe lungi (6-12 ore durată de zbor) sau pe distanțe medii (3-6 ore durată de zbor) către Bucureşti. În schimb, poți găsi 26 zboruri pe distanțe scurte (până la 3 ore durată de zbor), cele mai multe decolând din Aeroportul Varsovia F.Chopin.

How many cities have direct flights către Bucureşti?

Din Polonia, there are direct flights către Bucureşti from 1 city. This city is Aeroportul Varsovia F.Chopin and there are 26 direct flights each week.

Bine de știut

În afara sezonului

februarie

Sezon de vârf

iulie

Cel mai ieftin zbor

39 €
Cel mai bun moment pentru a scăpa de aglomerație, cu o scădere medie de preț de 25%.
Cea mai populară perioadă pentru a călători, cu o creștere medie de preț de 21%.
Zbor din Cracovia către Bucureşti

Întrebări frecvente despre rezervarea zborurilor Bucureşti

 • Care este cel mai ieftin zbor în Bucureşti?

  În ultimele trei zile, cea mai ieftină ofertă de zbor în Bucureşti a fost cea pentru ruta din Cracovia, în 36 €, pentru o călătorie doar dus, și 80 €, pentru călătoria dus-întors. Cea mai populară conexiune este zborul din Varșovia în Bucureşti pentru care utilizatorii au găsit oferte dus-întors începând de la 113 €, în ultimele trei zile.

 • Care aeroport din Bucureşti se află cel mai aproape de centrul orașului?

  Există 2 aeroport în Bucureşti, iar Bucureşti Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu se află cel mai aproape de centrul orașului (8 km). Vei străbate o distanță de 16 km pentru a ajunge în centrul orașului Bucureşti, dacă aterizezi pe Bucureşti Henri Coandă

 • Cât costă un zbor către Bucureşti?

  În medie, un zbor către Bucureşti costă 257 €. Cel mai ieftin preț găsit pe KAYAK în ultimele 2 săptămâni a costat 157 € și a plecat din Aeroportul Varsovia F.Chopin.

 • Cum găsește KAYAK prețuri atât de mici la zborurile către Bucureşti?

  KAYAK este un motor de căutare pentru călătorii. Asta înseamnă că noi căutăm pe internet pentru a găsi cele mai bune prețuri pentru utilizatorii noștri. Cu peste două miliarde de căutări procesate anual, putem afișa o varietate de prețuri și opțiuni pentru zborurile către Bucureşti.

 • Cum poate funcționalitatea Prognoza prețului să mă ajute să îmi rezerv zborul către Bucureşti în cel mai bun moment?

  Funcționalitatea Prognoza prețului folosește date adunate de-a lungul timpului pentru a afla dacă este probabil ca prețul pentru un zbor către Bucureşti să se modifice în decurs de șapte zile; astfel, călătorii pot știi dacă ar trebui să mai aștepte sau să rezerve imediat.

 • Care este opțiunea KAYAK Mix pentru zborurile către către Bucureşti?

  KAYAK Mix te ajută să combini bilete de avion doar-dus, astfel încât să plătești mai puțin decât ai plăti pentru o călătorie dus-întors. Ai putea zbura, așadar, cu o anumită companie aeriană către Bucureşti și cu o altă companie la întoarcere.

 • Ce este funcționalitatea „date flexibile" și cu ce mă poate ajuta atunci când caut un zbor către Bucureşti?

  Câteodată, datele de călătorie nu sunt bătute în cuie. Dacă perioada ta de călătorie poate varia puțin, funcționalitatea „date flexibile” îți va arăta toate opțiunile pe care le ai atunci când zbori către Bucureşti, cu până la trei zile înainte/după datele tale inițiale. Astfel, poți alege zborul care îți convine cel mai mult.

 • Câte zboruri directe către Bucureşti operează săptămânal?

  În fiecare săptămână există în jur de 126 zboruri directe Poloniacătre Bucureşti. Cea mai frecventă zi pentru plecări este luni, cu 17% dintre zboruri decolând în această zi.

Vezi mai multe întrebări frecvente

Cele mai bune sfaturi pentru a găsi zboruri ieftine către Bucureşti

 • Introdu aeroportul tău de plecare preferat și datele de călătorie în câmpul de căutare de mai sus pentru a accesa ultimele oferte la zborurile Bucureşti.

Preferi să zbori fără escală către Bucureşti?

Găsește companii aeriene care zboară direct către Bucureşti, află în ce zile zboară și rezervă zboruri directe.

Zboruri dus directe

Polonia - Bucureşti

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe

Zboruri de întoarcere directe

Bucureşti - Polonia

luni

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +45 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +46 multe altele

marți

ANA,Aegean Airlines,Aeromexico, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

miercuri

Aegean Airlines,Aeroitalia,Aeromexico, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeroitalia, +44 multe altele

joi

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +43 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +44 multe altele

vineri

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +45 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +46 multe altele

sâmbătă

Aegean Airlines,Aeromexico,Air Austral, +38 multe altele

Aegean Airlines,Aeromexico, +39 multe altele

duminică

ANA,Aegean Airlines,Aeroitalia, +42 multe altele

ANA,Aegean Airlines, +43 multe altele

Vezi mai multe zboruri directe
Vezi mai multe zboruri directe

Rezervă bilete de avion ieftine din Polonia către Bucureşti

Oferte recente pentru zboruri dus-întors

 
Acestea sunt cele mai ieftine zboruri dus-întors către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
8/10Ma
1 Escală
12h 30mKRK-OTP
10/10Jo
1 Escală
23h 10mOTP-KRK
88 €
1/9Du
1 Escală
19h 20mKTW-OTP
30/9Lu
1 Escală
15h 55mOTP-KTW
92 €
3/10Jo
1 EscalăLOT
15h 20mKRK-OTP
10/10Jo
1 EscalăLOT
7h 00mOTP-KRK
109 €
3/10Jo
1 EscalăLOT
24h 40mKRK-OTP
10/10Jo
1 EscalăLOT
7h 00mOTP-KRK
110 €
6/9Vi
1 EscalăAustrian Airlines
8h 45mWAW-OTP
9/9Lu
1 EscalăAustrian Airlines
16h 35mOTP-WAW
140 €
25/9Mi
1 EscalăAustrian Airlines
7h 35mWAW-OTP
30/9Lu
1 EscalăAustrian Airlines
13h 35mOTP-WAW
141 €
16/10Mi
1 EscalăSWISS
28h 00mWAW-OTP
19/10
1 EscalăSWISS
17h 40mOTP-WAW
144 €
7/8Mi
1 EscalăWizz Air
26h 00mWAW-OTP
9/8Vi
1 EscalăWizz Air
9h 55mOTP-WAW
157 €
31/7Mi
1 EscalăWizz Air
26h 00mWAW-OTP
4/8Du
1 EscalăWizz Air
20h 15mOTP-WAW
166 €
26/8Lu
1 EscalăSWISS
4h 50mKRK-OTP
30/8Vi
1 EscalăSWISS
17h 25mOTP-KRK
184 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Oferte recente pentru zboruri doar dus

 
Zbori doar dus? Mai jos ai cele mai bune oferte pentru zborurile doar dus către Bucureşti găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore.
24/9Ma
1 EscalăRyanair
24h 50mKRK-OTP
39 €
24/9Ma
1 EscalăRyanair
20h 20mKTW-OTP
40 €
24/9Ma
1 Escală
18h 00mKRK-OTP
40 €
4/10Vi
1 Escală
19h 20mWAW-OTP
47 €
10/9Ma
1 EscalăLOT
6h 25mKRK-OTP
65 €
30/7Ma
1 EscalăWizz Air Malta
12h 30mKRK-OTP
69 €
21/8Mi
1 EscalăAir Serbia
5h 35mKRK-OTP
76 €
23/8Vi
1 EscalăAir Serbia
5h 10mKRK-OTP
77 €
23/9Lu
2 EscaleWizz Air Malta
30h 00mKTW-OTP
89 €
8/8Jo
1 EscalăLOT
6h 30mKTW-OTP
140 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri de ultim moment către Bucureşti

Oferte de ultim moment pentru zboruri, trenuri și autobuze

 
Aceste oferte de zbor de ultimă oră sunt cele mai ieftine, găsite pe KAYAK în ultimele 72 de ore pentru zborurile către Bucureşti care pleacă în următoarele zece zile.
23/7Ma
mai multe opriri
12h 30mKRK-OTP
26/7Vi
mai multe opriri
19h 15mOTP-KRK
182 €
23/7Ma
DirectLOT
1h 50mWAW-OTP
13/8Ma
DirectLOT
1h 50mOTP-WAW
218 €
23/7Ma
mai multe opriri
12h 30mKRK-OTP
27/7
mai multe opriri
13h 00mOTP-KRK
221 €
23/7Ma
mai multe opriri
12h 30mKRK-OTP
27/7
mai multe opriri
7h 45mOTP-KRK
239 €
21/7Du
mai multe opririLOT
9h 55mKTW-OTP
25/7Jo
mai multe opririLOT
10h 20mOTP-KTW
246 €
23/7Ma
mai multe opririAustrian Airlines
4h 35mWAW-OTP
13/8Ma
mai multe opririAustrian Airlines
7h 35mOTP-WAW
256 €
23/7Ma
mai multe opririAustrian Airlines
15h 45mWAW-OTP
26/7Vi
mai multe opririAustrian Airlines
4h 35mOTP-WAW
372 €
21/7Du
mai multe opririLufthansa
9h 00mKTW-OTP
25/7Jo
mai multe opririLufthansa
5h 25mOTP-KTW
573 €
23/7Ma
mai multe opririLufthansa
20h 35mWAW-OTP
24/7Mi
mai multe opririLufthansa
14h 55mOTP-WAW
575 €
19/7Vi
mai multe opririPegasus Airlines
27h 20mWAW-OTP
1/8Jo
mai multe opririPegasus Airlines
16h 35mOTP-WAW
637 €

Caută după escale

Caută după compania aeriană

Caută după preț

Zboruri către Bucureşti

Oferte zboruri dus-întors:

Bucureşti - Polonia

Clasa cabinei:

168 €